Då har det varit helg!

2012-09-23 @ 22:29:35
Då har det varit helg. Sådär sådan också. Både jag och frun har varit lite dåliga och barnen har varit busiga (läs bråkiga)... Men vi överlevde och 
 
Alva har åkt på några höstblåsor eller vad det kan va. Hon hade lite feber i torsdags kväll men var bra, dock lite slö på fredagen. Annars märker man inget på henne förutom att hon är lite prickig. Det kan ju inte vara vattenkoppor för det hade hon under sommaren. Får ringa till förskolan imorrn och kolla hur vi ska göra med henne.
 
Tycker Klara har varit lite kinkig i helgen också men kanske är tänder och så. Hon hade fått kindtänderna där nere ganska nyss såg vi.
 
Denna veckan är andra veckan för inskolningen och har tänkt att var rätt mycket mer på jobbet än jag var förra veckan :-) Fast förra veckan gick ändå kanon tycker jag. Både torsdag och fredag så var jag bara där en halvtimme ungefär och sen åkte jag till jobbet. Det var samma med Klara och sen gick Anna och hämtade bägge barnen vid 11.00- 11.30 tiden.
 
Var och besiktigade bilen i torsdags också. Gick näästan igenom. Allt funkade fint förutom att en slang (vevhusventilationen), hade gått sönder så måste åtgärdas. Ska lämna in den så "släcker de 2:an" eller så hade jag fått försöka fixa det själv och besikta om bilen. Tror inte det blir så stor skillnad på kostnaden för om jag skulle göra det själv hade det nog tagit lite tid :-) Och min tid är ju värdefull ;-)
 
Veckan framöver är inte jätteplanerad. Anna ska jobba på torsdag så då ska jag lämna barnen och kanske hämta dem själv. Det blir intressant :-)
AllmäntTrackbacks ()

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback