Måndag idag!!

2012-07-24 @ 00:05:18
Ja idag är det måndag minsann :-)
 
Jobbade över en stund då det implementerats en uppdatering av vårt affärssystem men också en ny hantering av fakturor. Detta innebär lite mer jobb för varje enskild person så för att sätta sig in i det hela så körde jag och några till över en stund.
 
Helgen tillbringades i Vänersborg där jag återförenades med familjen. Hade ju inte träffat dem på ca 1,5 vecka så det var både kul och skönt! Alva kramades massor så man märkte att hon saknat sin pappa :-) Alva har vattenkoppor sen en tid tillbaka så det var lite extra skönt att träffa henne men hon är grym! Hon är nästan som vanligt så det är skönt!
 
Köpte en Macbook Air i fredags också! Vilken dator det är säger jag bara!! Riktigt goo och perfekt för oss.
 
Läs om den nya här:
 
Träffade 2 gamla kompisar i helgen också. Mattsson och Mäkie... Riktigt kul att ses igen! Tror det var ca 10-12 år sen sist men ändå kom man in "i det gamla" rätt snabbt även fast det hänt ganska mycket i allas liv under denna tiden. Nu får vi försöka att ha lite kontakt och träffas då och då!
 
Körde lite med mammas båt i helgen också... Stefan åkte med mig ut på en tur och det var riktigt gött! Både att va ute och att båten ändå gick så bra som den gjorde efter att ha stått i flera år.
 
Vi var även inne hos Stefan & Jenny på lördag kväll och som vanligt var det riktigt riktigt trevligt och kul! Söndagen var vi ute hos syster med familj och kollade på en kattunge de skaffat! Barnen lekte och det var kul och trevligt att träffa dem!
 
Imorrn åker fru och barn iväg till Halmstad igen men jag och Wille åker ner på fredag så det blir inte så många dagar ifrån varann denna gången :-)
Sen så stannar de där fram till nästa fredag så det blir några dagar som jag inte ser dem då men en kort sväng får det bli den fredagen när de kommer hem.
 
Så det händer rätt mycket i livet samtidigt som dagarna har sin gång :-)
 
Ett par bilder från helgen:
 
 
 
Nu blir det sängen! Klockan är ju nästan 00.30 :-)
 
/Peter
 
 
AllmäntTrackbacks ()

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback