Hallå eller...

2012-07-19 @ 17:35:00
Fattar inte hur folk hinner blogga men det är väl det att de lägger ner all sin fritid?!? Eller bloggar de i smyg via smartphones på jobbet eller kanske i skolan?
Jag har jäkligt svårt att hinna med. Kan bli en stund efter jobbet men oftast ska jag ju träffa mina döttrar och både leka lite med dem och kanske lägga nån av dem. Sen ska man ju hinna äta imellanån. Då pratar vi ju om att man är lite ledig vid 20 tiden och då orkar man ju verkligen inte blogga :-)
 
Så min stora fråga idag är: Ni som gör en massa inlägg varje dag... HUR HINNER NI???? :-)
 
Har beställt ett SIGMA objektiv till min canon 1000D kamera som jag fått hem idag. Köpte det begagnat så hoppas det är i bra skick :-) Ska bli kul och nu MÅSTE jag börja använda mitt stativ som jag fick av svärföräldrarna också! Det är ingen bildstabilisator i objektivet så kanske är ett måste...
 
Får se om jag orkar åka och träna idag... Igår gjorde jag det och jag trodde jag skulle va rätt pigg idag men IKKE. Känns som en elefant har sprungit in i mig och jag är as trött så man kan tro att jag varit ute och festar 3 dar i sträck eller nåt :-)
 
Vad tror ni om nedanstående förresten?? Stod i TTELA idag men jag tycker inte det stämmer... Vi gör knappast av med ca 1600:- per månad när det gäller Alva!
 
AllmäntTrackbacks ()

Kommentarer

Postat av: Sara

Sv: Hej där!
Nej, min 1000d har jag sålt och har nu en 500d istället. Jag har fjärrutlösare (http://www.netonnet.se/art/foto/tillbehor/fjarrkontroll-foto/canon-rc-6/059835.3347/) men köpte en ny nyss så har inte hunnit använda den så mycket än.. Och gällande objektiven så har jag kitobjektivet men det har jag inte använt på över ett år. Har ett normalobjektiv på 50 mm och ett vidvinkel på 24mm som jag använder mest. Vill nu gärna ha ett teleobjektiv också och det är nästa köp =) Gärna en ännu bättre kamera också men det får vi se när plånboken tillåter.

Hoppas du blir nöjd med ditt 70-300, det är nog ett bra köp! =) Väntar spänt på att få se massa fina bilder här i din blogg framöver ;)
2012-07-19 @ 21:58:32
URL: http://sparklingsara.blogg.se


Postat av: Milla

Tack för tips om småländskt ställe att besöka. Vi bokar nåt ikväll. Karlsloken säger att Jönköping är skittråkigt" men jag hade gärna bildat mig en egen uppfattning om det. Well vi får se var vi hamnar! :-)
2012-07-20 @ 14:46:35


Postat av: Ellen

Sv: Tack så mycket, Peter! Nä, en komplimang då och då skadar väl ingen :)
2012-07-23 @ 15:13:06
URL: http://cosecarine.blogg.seKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback