Semester

2012-08-25 @ 00:59:22
Ovanligt lite aktivitet på det här stället just nu även om det kanske inte är så jättemycket annars men lite iallafall ;-)
 
Har semester just nu och vi har varit iväg till Vänersborg några dagar, Göteborg 2 gånger och även nere i Halmstad en sväng. Liseberg besökte vi första gången när vi var i Göteborg och andra gången var vi på St Jörgens spa och resort.
 
Denna veckan har vi varit hemma i Jönköping så gott som hela veckan. Varit lite förkyld och trött så i början av veckan låg jag mest inne och tyckte synd om mig :-) Men nu är det helt okej.
Var på jobbet och ordnade lite med ekonomin under några timmar idag. Jag har ju som sagt semester men när vi ändå var här i Jönköping några dagar så tänkte jag att jag kunde åka dit så jag inte har sjuukt mycket när jag kommer tillbaka om ca 1,5 vecka.
 
I helgen har vi tänkt kolla när min systerson kör gokart på nån större tävling här i Jönköping. Sen har vi tänkt att åka till Gränna nån dag också. Tisdag eller onsdag drar vi iväg igen. Ullared och Halmstad först och sen Vänersborg efter det står på schemat. Vi ska på kräftskiva den 1 september i Vänersborg så landar väl nån dag innan kan jag tänka mig.
 
Måste försöka bryta min lilla dåliga vana att vara uppe på nätterna som jag är just nu har jag kommit underfund med... Går sådär som ni kanske märker då jag sitter här ;-) Just nu går det även en film på fyran som heter "Death Proof", regi Quentin Tarantino. Han gör alltid så himla konstiga filmer tycker jag men ändå lite intressanta :-)
 
Nej nu får jag bege mig vidare i internet världen och även kika lite på filmen.
 
Gokväll ;-)
AllmäntTrackbacks ()

Kommentarer

Postat av: Anette

Såg att du hade rekommenderat 2appar till barn men hittar inte dom på App store, lego 4+ o tocamonsters
2012-08-28 @ 08:51:31


Postat av: Glada Hva !

Vinka när du åker förbi till Gränna... :)
Ha en fortsatt skön ledighet, passa på att njut av dina urgulliga flickor!
2012-08-28 @ 15:28:59Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback