Då ska vi se...

2012-08-29 @ 00:49:54
Som ni kommer att märka när detta inlägget publiceras så har jag INTE lyckats bryta min dåliga vana att vara uppe på nätterna! Nu har jag lyckats fastna i nån skum serie på 2:an som handlar om en tjej som ligger inne på ett mentalsjukhus och hennes kompis planerar en flykt.
 
Förkylningen kom tillbaka under helgen som varit och både jag och frun har "jobbat skift" med barnen då vi varit så trötta och dåliga. Vi var fortsatt dåliga på måndagen men tog våra sista krafter och tog oss till Gränna. Hade lovat en kompis lillasyster att hämta en barnsulky där :-) Sen fick man ju köpt lite godsaker också så det var ju kanon ;-)
 
Idag tisdag har det inte hänt jättemycket... Varit ute med barnen på lekplatsen i friaredalen men annars varit inne.
Försökte lära Alva lite vettiga saker (läs bilmärken) och endel gick in. Dock så heter en av nallarna här hemma, Volvo nu för tiden :-D
 
Imorgon onsdag åker vi till Ullared som vi bestämt och sen vidare till Halmstad för att sova där en natt. Sen vidare till Vänersborg.
 
För er som har barn eller kanske känner nån med barn (ca 3 års ålder och lite uppåt kanske), så kan jag tipsa om 2 appar till iphone:
 
Den översta:
 
 
 
 Lyckades inte ladda upp nån bild på andra spelet men man söker på "toca boca" i app store och sen väljer man ett som heter toca kitchen.
 
AllmäntTrackbacks ()

Kommentarer

Postat av: Hva

Sov på nätterna så blir du mer motståndkraftig mot alla förkyningar som lurar - Bra att ni sover i skift så ni orkar, duktiga ni är! Krya på er nu och ha en fortsatt trevlig semester! :)
2012-08-29 @ 12:37:43


Postat av: Annie

Haha vad gulligt nalle-namn! ;-) När man är lite krasslig får man ju trösta sig med en massa godsaker. Det är ju helt berättigat.
/Annie
2012-08-30 @ 08:16:14
URL: http://selain.blogg.seKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback