Då ska vi se...

2012-08-29 @ 00:49:54 Kommentarer (2)
Som ni kommer att märka när detta inlägget publiceras så har jag INTE lyckats bryta min dåliga vana att vara uppe på nätterna! Nu har jag lyckats fastna i nån skum serie på 2:an som handlar om en tjej som ligger inne på ett mentalsjukhus och hennes kompis planerar en flykt.
 
Förkylningen kom tillbaka under helgen som varit och både jag och frun har "jobbat skift" med barnen då vi varit så trötta och dåliga. Vi var fortsatt dåliga på måndagen men tog våra sista krafter och tog oss till Gränna. Hade lovat en kompis lillasyster att hämta en barnsulky där :-) Sen fick man ju köpt lite godsaker också så det var ju kanon ;-)
 
Idag tisdag har det inte hänt jättemycket... Varit ute med barnen på lekplatsen i friaredalen men annars varit inne.
Försökte lära Alva lite vettiga saker (läs bilmärken) och endel gick in. Dock så heter en av nallarna här hemma, Volvo nu för tiden :-D
 
Imorgon onsdag åker vi till Ullared som vi bestämt och sen vidare till Halmstad för att sova där en natt. Sen vidare till Vänersborg.
 
För er som har barn eller kanske känner nån med barn (ca 3 års ålder och lite uppåt kanske), så kan jag tipsa om 2 appar till iphone:
 
Den översta:
 
 
 
 Lyckades inte ladda upp nån bild på andra spelet men man söker på "toca boca" i app store och sen väljer man ett som heter toca kitchen.
 
AllmäntTrackbacks ()

Semester

2012-08-25 @ 00:59:22 Kommentarer (2)
Ovanligt lite aktivitet på det här stället just nu även om det kanske inte är så jättemycket annars men lite iallafall ;-)
 
Har semester just nu och vi har varit iväg till Vänersborg några dagar, Göteborg 2 gånger och även nere i Halmstad en sväng. Liseberg besökte vi första gången när vi var i Göteborg och andra gången var vi på St Jörgens spa och resort.
 
Denna veckan har vi varit hemma i Jönköping så gott som hela veckan. Varit lite förkyld och trött så i början av veckan låg jag mest inne och tyckte synd om mig :-) Men nu är det helt okej.
Var på jobbet och ordnade lite med ekonomin under några timmar idag. Jag har ju som sagt semester men när vi ändå var här i Jönköping några dagar så tänkte jag att jag kunde åka dit så jag inte har sjuukt mycket när jag kommer tillbaka om ca 1,5 vecka.
 
I helgen har vi tänkt kolla när min systerson kör gokart på nån större tävling här i Jönköping. Sen har vi tänkt att åka till Gränna nån dag också. Tisdag eller onsdag drar vi iväg igen. Ullared och Halmstad först och sen Vänersborg efter det står på schemat. Vi ska på kräftskiva den 1 september i Vänersborg så landar väl nån dag innan kan jag tänka mig.
 
Måste försöka bryta min lilla dåliga vana att vara uppe på nätterna som jag är just nu har jag kommit underfund med... Går sådär som ni kanske märker då jag sitter här ;-) Just nu går det även en film på fyran som heter "Death Proof", regi Quentin Tarantino. Han gör alltid så himla konstiga filmer tycker jag men ändå lite intressanta :-)
 
Nej nu får jag bege mig vidare i internet världen och även kika lite på filmen.
 
Gokväll ;-)
AllmäntTrackbacks ()

Mår sådär...

2012-08-08 @ 18:13:00 Kommentarer (1)
Idag mår jag inget vidare... Inte heller igår var nån höjdardag! Halsbränna och helt färdig :-(
Undrar om det är sviterna från helgen som kommer nu...
 
Var i Kungshamn i helgen med grabbarna! Riktigt sköj och bra väder.
 
Så här känner jag idag:
 
 
 
 
Det heter ju "en bild säger mer än 1000 ord" så det måste ju betyda att jag "sagt" över 4000 ord nu då ;-)
AllmäntTrackbacks ()

Yeahhh right :-D

2012-08-02 @ 17:37:00 Kommentarer (0)
Undrar hur man kan låta sig luras så men kanske går :-/
 
AllmäntTrackbacks ()

Onsdag 1 augusti 2012!

2012-08-01 @ 21:48:27 Kommentarer (1)
Idag är det onsdag och den 1 augusti! På nåt sätt så känns det som sommaren snart är slut samtidigt har jag ju semester om ca 1,5 vecka så det kan den ju inte va ;-) Får hoppas det fina vädret kommer nu i augusti iallafall! Vissa somrar har ju varit jättefint i augusti och även in i september.
 
Gårdagen vart ju lugn med film och skräpmat :-) Idag var jag och klippte mig (för 120 (!!) kr), gick och handlade för att göra hamburgare och sen blev det en liten solning i ett solarie :-)
 
Här kommer lite bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
En bild som jag tror kommer från ttela.se och som visar antal anställda på de stora företagen i Trollhättan. Sen kom SAABs nedläggning och så har det ju hänt lite annat.
AllmäntTrackbacks ()