Lugn dag och slösurfning

2011-03-31 @ 23:10:01
Idag har det varit en lugn dag... Varit trött som satan då jag lägger mig alldeles för sent :-( Tycker det är så himla skönt att vara uppe på kvällen när alla gått och lagt sig (då pratar jag inte om Anna, Alva och Wille :-) )... Utan bara i allmänhet. Sen är jag svintrött fram till ca 21 tiden sen piggnar jag till igen. Spelar ingen roll om jag bara sovit 5 timmar per natt.
Nu när jag skriver är ju klockan ca 23 och jag kommer säkert vara vaken en bra stund till.
Sitter och lyssnar på spotify nu... Bland annat Nicke Borg – Leaving Home & Clawfinger – Biggest & The Best

Annars har det som sagt varit lugnt idag. Umgåtts med familjen, varit ute med Wille en sväng, haft data support av vår it ansvarige på jobbet, Stefan (för att få igång min jobb mail hemmifrån) i nästan 50 min och sen bara slösurfat hela kvällen.

Alvas svinkoppor har börjat gå ner nu så det känns skönt, men hon är lite kinkig och vill hela tiden vara uppe i famnen när man går omkring i lägenheten. Sätter man sig i soffan skulle hon genast ner på golvet. Envis som en tok också, så lite halvkämpigt ikväll men vi hjälps ju åt och Anna är jättestark och duktig! Vilket tålamod och så är hon ju ändå i månad 6 nu (vet att man brukar skriva veckor men lite osäker... v26 kanske? :-) ).Ovan är ett kort på Alva som vi tog häromdagen när vi köpt ny jacka till henne (25 % på lindex, så tror den kostade 189 kr eller nåt). Jäkligt snygg tycker jag. Vi ska nog bara denna och en till. Hon har en liten jeansjacka också. Får räcka som vår och sommar jackor.
Mössan köpte Anna på Åhlens för längesen så den hade vi glömt bort men hittade den när vi letade efter en annan mössa :-) Den tycker jag personligen är störtskön!

Tycker ni jag lagt upp för mycket filmer på sistone förresten? Jag tycker det är så himla sköj att titta på filmer, speciellt bil filmer :-) Och då vill jag ju dela med mig av de jag kollar på.

Nej, nu får jag ta ut Wille en sväng i regnet tror jag. Riktigt skit/hundväder.
Sen fortsätta slösurfningen och sen sängen.

God natt sen!
AllmäntTrackbacks ()

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback