Japp!

2011-03-30 @ 21:56:00

Idag är det onsdag minsann... Har varit och spelat lite innebandy som jag brukar göra på onsdagar. Riktigt skoj vart det men gick sådär. Ibland går det bättre och ibland sämre men gött att röra lite på sig och så.
Igår var jag och tränade, först lite själv och sen kom en kompis som heter Ola dit och körde lite också. Måste försöka komma igång igen nu. Kommer inte ens ihåg när jag var där sist och det är ju riktigt pinsamt.
Körde en liten genomkörare av hela överkroppen så idag var jag riktigt stel och hade en del träningsvärk. Gott men lite jobbigt också :-)

Annars rullar livet på som vanligt. Det "stora" som har hänt och inte så roligt är att Alva har fått nåt som kallas svinkoppor. Ser ut som utslag med lite sårskorpor i ungefär. Riktigt hemskt alltså! Men det kliar inte och jag tror inte hon har så ont av det. Fick penicillin igår så redan idag tyckte jag det såg bättre ut. Dock så är det tydligen väldigt starkt för magen så hon har varit riktigt lös i den= Väldigt väldigt röd! Men men, 7 dagar ska hon ju ha denna kuren så det är bara att kämpa på både för Alva och för Anna som får kämpa för att få ner medicinen. De är så duktiga bägge 2!!

Till helgen ska vi åka ner till Halmstad. Annas mamma fyller år på söndag så vi ska åka till deras stuga och fira henne där. Blir kul som sjutton!

Nu blir det fortsatt tv tittande, slösurfning och sen sängen!

AllmäntTrackbacks ()

Kommentarer

Postat av: Rebecka

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!
2011-05-08 @ 11:18:52
URL: http://smsalåna.nuKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback