Filmer

2010-10-27 @ 12:10:32 Kommentarer (2)
AllmäntTrackbacks ()

Full fart på Alva :-)

2010-10-07 @ 20:42:18 Kommentarer (3)
AllmäntTrackbacks ()

Blinded By The Light - Manfred Mann's Earth Band cover

2010-10-07 @ 20:41:32 Kommentarer (1)
AllmäntTrackbacks ()

Helgen och snart måndag igen då :-(

2010-10-03 @ 23:16:52 Kommentarer (1)
Usch vad helgen har gått fort...

Igår så gjorde vi iordning bänken/sideboardet vi köpt. Borrat ett hål i baksidan så vi kunde dra in kablar till dvd och ps2 :-) Surt att borra i fin, ny och dyr bänk men å andra sidan kommer den förhoppningsvis aldrig hamna mitt i ett rum så då ser man ju inte det vi gjort :-)

Flyttade in allt som ska va där inne både igår och idag. Slängt upp alla sommarkläder och annat på vinden och plockat ner höst och vinter prylarna också.

Gick upp tidigt idag för att Anna skulle få sovmorgon. Annars har vi alltid lagt upp det så att jag tar Alva på kvällen och Anna på morgonen men nu har hon ju börjat somna lite tidigare och på helgen ska vi turas om nu. Att jag kan få lite sovmorgon på lördagarna och Anna på söndagarna eller nåt. Vi får väl se hur det blir men var himla mysigt att gå upp och värma lite välling, kolla lite barnprogram ;-) och sen gå ut med både Alva och Wille en sväng. Gick förbi ett fik och köpte nybakat bröd på vägen också.

Lite bilder från helgen nedan:

Alva hamnade i en liten låda på vinden :-)
Skor/kängor/stövlar uppställda. Längst bort Annas, sen mina och sist Alvas som hon fått ärva från min systers barn :-)


Anna fixade goo söndagsmat.


Ny packmaskin på Swedish Match? Blev chockad när jag öppnade locket och de låg så prydligt i en ring :-) Små snusar igen som ni kanske vet. På vardags kvällen blir det 1-2 st men inget på dagarna iallafall. Dock så släpper jag lös begäret på helgen.


Vänstra sidan på bänken.


Högra sidan...


Snart måndag och jobb igen... Som sagt, helgen har gått fort.

Goo natt
AllmäntTrackbacks ()

Video på Alva :-) Vrid på huvudet= höll mobilen fel :-(

2010-10-03 @ 22:43:19 Kommentarer (0)
Höll mobilen (så man ska hålla en mobil) fel, men det gick inte så bra. Vet inte hur man kan vända på den utan att skaffa quick time pro.

AllmäntTrackbacks ()