Går sådär...

2010-11-24 @ 21:55:48 Kommentarer (1)
Med bloggandet alltså...

Är trött varje kväll och ibland kollar jag inte ens datorn på kvällen (jag vet, måste va sjuk :-) ).

I helgen var jag och Alva själva i Vänersborg då Anna var nere i Värnamo och sen åkte till Göteborg för att kolla på Robert Gustavsson show. Helgen gick kanon även om jag var lite nervig eftersom jag aldrig åkt så långt själv med Alva och inte heller tagit hand om henne så mycket själv. Men som sagt så gick allt jättebra. Dock så hade vi världens jobbigaste resa hem de sista 5 milen, då det var snöstorm, halkigt med blötsnö/slask och mörkt. Ändå åkte jag redan vid 14.30 från Vänersborg.

Annars har det inte hänt jättemycket här. Alva tog sina första stapplande steg idag. Först ett steg utan stöd och sedan 3 på raken innan hon trillade fram i mina armar :-) Roligt att se hennes utveckling. Händer väldigt mycket nu tycker jag. Hon visar mycket med känslor och har fått bättre och bättre kontakt med henne.

Nu i helgen ska vi spela div 1 curling här i Jönköping. Ska bli riktigt skoj även om jag är lite orolig för min fot. Den är inte helt bra och det känns endel i den när jag böjer den och så. Det får ju bli som det blir men är lite orolig ifall jag har fått en spricka i den eller nåt...

Nu blir det strax sängen... Goo natt
AllmäntTrackbacks ()

Alva ute och går...

2010-11-18 @ 15:01:32 Kommentarer (2)
Här går Alva som sjutton med sina olika vagnar ;-)
Ett och två :-)
Här är gåvagnen från sidan :-)AllmäntTrackbacks ()

Film

2010-11-12 @ 12:08:46 Kommentarer (1)
AllmäntTrackbacks ()

September- Mikrofonkåt

2010-11-11 @ 10:16:09 Kommentarer (1)


Tycker den är grymt bra!
AllmäntTrackbacks ()

Ett inlägg till...

2010-11-07 @ 23:39:37 Kommentarer (1)
Nu har jag pallrat mig upp från liggläge ur soffan och sitter upp :-)

Går ju lite fortare som sagt, att skriva från datorn. Tänkte släppa ut Wille här på baksidan så han får göra sitt inför natten strax tänkte jag. Själv är jag jätte trött och tänkte släpa mig till sängen.
Har ju inte bloggat på ett tag och det har väl funnits flera orsaker till det men orkar inte gå in på alla.

I veckan blev det klart att vi ska flytta till ny lägenhet. Ringde och pratade med vår hyresvärd och de hade en 3:a som de erbjöd oss. Tyvärr tog jag inga bilder när vi var och kollade på den men den var helt okej iallafall. Den vi bor i nu är mycket fräschare och nyare men det är ju ytan vi vill åt. Sen att den bara blir ca 600 kr dyrare per månad spelade också in :-) Så denna helgen som varit har vi packat och grejat som sjutton. 23 flyttlådor har det blivit än så länge men då har vi egentligen bara plockat lite i köket, i vår "walk in closet" och i vår skänk. Så mycket är alltså köksprylar, böcker, dvd filmer och cd skivor. Fattar inte att vi har så mycket grejer. Har inte hittat mycket som vi vill eller borde göra oss av med heller.

Köpte ett hemmabiosystem på mediamarkt i helgen också förresten... Ett samsung 7.1 system. Går att läsa om det här:

http://www.samsung.com/se/consumer/detail/productPreviewRead.do?model_cd=HW-C770S/XEE&group=tv-home-theatre&type=home-theatre&subtype=home-theatre-receiver&subsubtype=


Och en bild från deras sida:


Men detta packar vi inte upp och grejar med nu utan det får bli när vi installerat oss i den "nya" lägenheten.
6000 kostade det så det är väl inte världens bästa men kanske lite bättre än de billigare som man har hört låter lite "burkigt" :-)

I helgen har det också varit väldigt många tankar på min pappa som dog i cancer den 23 februari. Det var ju alla helgon dag och idag är det alla själars dag.

Så här står det på wikipedia:

Alla själars dag firas av romersk-katolska kyrkan den 2 november. Framför allt fokuserar man på de avlidna anhöriga. Dagen infaller dagen efter alla helgons dag, då man firar helgonen, som redan är frälsta. På alla själars dag fokuserar man alltså på dem som ännu inte är frälsta, på dem som ännu inte med säkerhet befinner dig i himmelrikets härlighet.

Vet inte vart på resan min kära far är just nu men har tänt ljus för honom idag också.Saknar honom så fruktansvärt mycket och frågan är om jag någonsin kommer att acceptera att han gick bort i cancer. Han blev ju bara 66 år... Sedan att se honom lida så mycket som vi fick göra det sista halvåret var också tufft. En så stark och god person som han var, bara brytas ner till en till utseendet 90 årig person som inte hade några krafter och bara var skinn och ben var jobbigt att uppleva och måste varit oerhört hemsk för honom.

Bara dagar innan han dog så fick jag raka honom och jag var vid hans sida in i det sista. Det kändes iallafall bra när man ser tillbaka.

Livet måste ju gå vidare och snart är det ny arbetsvecka... Alltid jobbigt när det är söndag kväll och ledigheten snart är slut.

Ha det gott!
AllmäntTrackbacks ()

Via iphonen :-)

2010-11-07 @ 21:50:12 Kommentarer (0)
Nu ska vi se då :-) Försöker mig på blogga via iphonen. Måste erkänna att jag inte använder den bärbara datorn här hemma lika mycket som tidigare. Det är ju så jäkla smidigt att använda iphonen till allt. Och gött, nu ligger jag ju t ex i soffan och skriver detta :-) Men det blir kanske inte så långa inlägg på detta vis då det är bra mycket jobbigare att skriva mycket.
AllmäntTrackbacks ()