Begravningen av min kära pappa...

2010-03-28 @ 23:09:39 Kommentarer (0)
I fredags var begravningen för min kära pappa. Otroligt jobbig dag, allt blev så definitivt på nåt sätt. Jag har fortfarande inte riktigt förstått att han inte är med oss längre. Känns så otroligt tomt och i kapellet så förstod man ändå inte riktigt att det var han som låg i kistan även om man försökte föreställa sig det. Väldigt fin begravning men var väldigt jobbigt att träffa alla släktingar och prata/gråta med dem. Jag har ju alltid träffat dem via pappa och aldrig utan honom och det kändes väldigt konstigt också. Vissa hade jag inte träffat på flera år... Men jag vet att de som var där var personer som han kände mycket för och ville ha där.

Fredagskvällen var tung som fan... Tung i huvudet och allt kändes totalt meningslöst (ännu värre än vad det har gjort ända sen han dog)...

Lördagen och söndagen finns inte så mycket att säga om... Blev en lugn helg där vi försökte vinna lite pengar på v75 under lördagen och en sväng ut till överby under söndagen där Alva fick presenter av mamma (farmor).

Nu måste jag ladda batterierna till jobbet imorrn men allt känns fortfarande väldigt tungt...
AllmäntTrackbacks ()

How to Shower: Women vs. Men

2010-03-23 @ 10:09:18 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Axe

2010-03-23 @ 10:05:33 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Kåta Maja

2010-03-23 @ 10:02:33 Kommentarer (0)

kåt

  1. (vardagligt, slang) sexuellt upphetsad; i överförd betydelse om att vara intensivt intresserad av något
    Hon blev kåtare för varje dag som gick.
    Marknaden är väldigt kåt på guld just nu.

Etymologi [redigera]

Sedan yngre fornsvenska kater "yr; glad; lättsinnig; yppig", av omtvistat ursprung. Se även kättja.

Sammansättningar [redigera]AllmäntTrackbacks ()

Helgen

2010-03-21 @ 23:42:33 Kommentarer (0)
Helgen har tillbringats i Vänersborg... Kom dit i fredags kväll och det blev en lugn kväll hemma med mamma. Kollade på lets dance och så. Anna och Alva stannade kvar i Jönköping medans Wille var med mig.

Under lördagen så åkte vi och tittade lite på Vänersborgs kyrkogård, för att bilda oss en uppfattning av hur den såg ut. Vi ska få en slags karta över vilka platser som är lediga och då ta en som vi känner är rätt och fin. Försöker tänka mycket på hur pappa ville ha det och sen är det som jag skrev att det ska kännas rätt och vara en väldigt fin plats också.

Fick lite saker gjort i helgen fast den var lugn och ej stressande...

* Göra iordning rummet som både mamma och pappa låg i sista 2 månaderna (matsalsrummet). Stefan (kompis/granne), kom in och hjälpte oss bära upp den sängen mamma låg i och sen bära ner matsalsbordet. Mamma städade och vädrade ut rummet idag under dagen och sen monterade vi ihop bordet och gjorde iordning lite.

* Gav mamma "gästtofflor" som vi satte upp på väggen.

* Satte upp en tavelbelysning.

* Gjorde iordning hennes cykel. Lite vanlig service såsom att fylla på luft i däcken, smörja kedjan och torka av den.


Har pratat mycket om pappa och det har varit både tufft och känns bra. Sorgen känns väldigt tung och mycket känns fortfarande meningslöst. Till och med en sån enkel och vardaglig sak som att åka och handla och äta nåt gott på kvällen. Ingen av oss kände för nåt så först köpte vi halv special på torget :-) och sen handlade vi grillad kyckling och pommes till kvällen.

Lite bilder från helgen:

Okej, inte bara från helgen... Klippte mig i torsdag och nedan är resultatet. Tog ett kort samma dag när jag hade lite längre hår men det ligger visst i Annas kamera :-/ Ser rätt stekt ut men det gör jag nog alltid efter en dag på jobbet.


Köpte 3 lampor på Rusta och 2 par "gästtofflor paket". Jag och Anna hade pratat om att köpa såna lampor och även såna tofflor. Frågade mamma om jag skulle köpa till henne också och det ville hon, ville väl härmas :-) Har dock inte testat lamporna än och har alltid tänkt lite små illa om Rusta men får hoppas det är bra grejer.


Tavelbelysningen uppsatt. Missade dock att fota/få med bågen som håller själva lampan :-/


Städade lite under carporten och nedan är resultatet + mammas cykel efter servicen. Den blev som ny fast det är lite små rostfläckar på den... Nu måste jag ta tag i mitt eget liv och göra iordning bägge mina cyklar. En av dem ska ju ut på försäljning nu när folk börjar cykla.


Nu blir det till att krypa ner i sängen... Anna och Alva åkte ner till Värnamo en sväng under eftermiddagen och stannar tills imorrn och Wille fick stanna i Vänersborg eftersom vi ändå ska åka dit på torsdag igen (pappas begravning är på fredag). Så har både FF (flickvän fritt), BF (barn fritt) och HF (hund fritt) :-) Åker ner till Värnamo imorrn efter jobbet och hämtar hem dem.

Ha det!
AllmäntTrackbacks ()

Worlds Largest Superleggera Meet

2010-03-21 @ 22:54:14 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Lista

2010-03-17 @ 23:26:31 Kommentarer (0)

Namn: Bengt Peter Nordin (Bengt har jag fått från pappa och är andra namn)
Piercingar: Inte längre. Har haft en, längst upp på vänster öra.
Tatueringar: Nej, har funderat tidigare på en ”tribal” eller liknande på överarmen men inte så mycket nu det senaste.
Längd: ca 1,80.
Skostorlek: 42-43 beroende på modell
Hårfärg: Hmm, mörkblond tror jag det blir
Fräknar: Nope
Motto: Bättre att fråga och verka dum än att inte fråga och förbli dum
Kär? Jajjemän
Önskar du att du bodde någon annanstans? Hmm, både och… Trivs ju bra med både jobbet och Jönköping samtidigt som jag saknar både vänner och familj i Vänersborg.
Tycker du att du är attraktiv? Jodå, ibland så… hehe
Dricker du? Ja, ibland men längesen jag var rejält packad
Röker du? Har fest rökt innan men nu var det längesen
Vilket schampo använder du? Dubbel dusch och ibland Annas prylar :-D
Vilken parfym använder du? Olika men Hugo Boss och CK mest.
Vad är du rädd för? Mörkret kanske, jag vet inte. Är ju lite ängslig av mig
Gillar du att tvätta? Nja, inte det roligaste man vet kanske.
Gillar du berg- och dalbanor? Jodå, de är roliga 

Senaste...

Filmen du hyrde? Kommer faktiskt inte ihåg men tror att det var "flickan som lekte med elden" (heter den så?)
Filmen du köpte? Oj, väldigt längesen jag köpte en film, förra sommaren tror jag det var men kommer inte ihåg va den/dem hette.
Låten du hörde: Dålig på låtar. Nån Winnerbäck låt säkert :-)
Låten du laddade ner? Jag laddar inte ner
Personen du ringde? Anna när jag var i mataffären
Personen som ringde dig? Mamma
TV-program du såg? Tv:n är på för fullt men Efterlyst på 3:an tror jag det var.
Person du tänkte på? Mamma och på PAPPA! 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Öhh, nja det tror jag inte. Om man inte kan kalla pappa, för pojke :-/
Gråtit över en flicka? Jo, några gånger
Ljugit för någon? Jo, nån vit lögn har man ju dragit men är så dålig på att ljuga så föredrar sanningen
Varit i slagsmål? När man var ung och dum
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Japp, ett antal :-)


Antal...

Gånger du varit kär? Jag vet inte riktigt. Har rätt lätt för att bli kär så det är rätt många ggr tror jag.
Gånger ditt hjärta brustit? Svårt att säga. Varit både mindre och större gånger men 2-3 st kanske.
Hjärtan brustet på grund av dig? Hm, 2-3 ggr där också kan jag tänka mig men svårt att säga.
Tjejer du kysst? Ingen aning... Mer än 1 och mindre än 1000 :-)
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Rätt många faktiskt men vet inte riktigt. Mellan 20-40 st?!
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Några gånger men ingen aning om antal.

 

Onsdag

2010-03-17 @ 23:05:07 Kommentarer (0)
Det går upp och ner på kvällarna känner jag så vi får se hur det blir med inlägg framöver. Ibland känner jag att jag nästan orkar skriva minst ett om dagen och ibland så får det gå några dagar. Jag tänker väldigt mycket på pappa hela dagarna och är lite ner pga det. Tycker det är jobbigt att han inte är med oss och ibland så känner jag att jag inte har förstått det men det är väl så det är för alla antar jag.

Mamma klarar sig hyfsat bra men hon är ledsen ibland på eftermiddagar och kvällar. Det är ju helt naturligt så inte mycket att säga om det egentligen utom att vi får försöka stötta henne så gott vi kan. Vi har pratat om att hon kanske ska komma hit till Jönköping i helgen men vi får väl se hur det blir. Hon har blivit väldigt förskyld så det bästa för henne skull är kanske om jag åker "hem" ändå. Men vi får se, ska prata lite mer med henne imorrn, om det.

Idag har jag varit och spelat innebandy en sväng men det gick väl sådär. Det var väldigt roligt och det är skönt som sjutton att ta ut sig totalt en gång i veckan. Dock så spelade jag inte så bra, missade väldigt väldigt mycket. Konstigt det där... Ibland tycker jag nästan allt går in och ibland så blir det nästan katastrof. Man känner sig som ett litet barn som knappt kan träffa bollen.

Annars har det varit lugnt ikväll. Anna åkte och handlade lite när jag kom hem och Alva var lite ledsen. Hon har blivit väldigt "mammig" eller vad det nu kan va. Är ledsen hos andra men så fort hon kommer till Anna så tystnar hon. Vet inte vad det kan bero på men Anna har läst att det kan bli så vid 4 månaders ålder. Idag så skrek hon rätt mycket, jag bytte blöja och gick omkring rätt mycket och tillslut så somnade hon (förmodligen av utmattning :-) ). Man märker hur bunden man blir och det är nog väldigt bra för både mig och Alva att jag har henne själv ibland.

Nu blir det snart sängen. Imorrn ska jag jobba hemifrån ett par timmar innan vi ska till BVC (man går ju dit en gång i månaden nu för tiden), kl 10 ska vi vara där och sen blir det till jobbet efter det. Har beställt klipp tid vid 17.30 också, måste ju börja få lite ordning på mig själv. Känns som jag har skitit i det senaste halvåret men måste börja ta tag i saker och ting igen. Bara jag själv som mår dåligt av det och pappa hade nog bara skrattat åt mig :-)

Ha det gött!
AllmäntTrackbacks ()

3D TV

2010-03-17 @ 15:38:40 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Thommy

2010-03-17 @ 15:32:53 Kommentarer (0)
Thommy arbetar hårt på jobbet, men hinner med innebandy  två gånger i veckan och spelar golf varje lördag.


Hans fru tycker att han jobbar för hårt, så på hans födelsedag tar hon ut honom på en lokal strippklubb för att bjuda på något extra och överraskande.

Dörrvakten på klubben hälsar på Thommy och säger: “Tjänare thommy, hur e´ läget?”.

Hans fru blir lite överraskad och frågar om Lasse varit här förut.

'Nej då,' svarar Thommy.'Han är med i samma bowlingklubb som jag’.

När de satt sig vid bordet kommer servitrisen direkt med en öl till Thommy och säger: ‘Du vill väl ha en Carlsberg som vanligt?’

Hans fru börjar bli besvärad och frågar: ‘Hur visste hon att du vill ha en Carlsberg?’

'Jag känner henne lite, hon serverar ibland på golfklubben. Jag tar alltid en bira efter första nio hålen, älskling.’

En strippa kommer fram till Thommy, lägger armarna om honom och stryker sin kropp väldigt sexigt mot honom och säger: ‘Tjena Thommy! Vill du att jag kör den vanliga dansen här vid bordet?

Thommys fru blir vansinning och tar sin handväska och rusar ut från klubben.
Thommy följer efter och ser att hon kliver in i en taxi. Innan hon hinner slå igen dörren, smiter han in bredvid henne i taxin.

Thommy försöker förgäves förklara att strippan måste ha blandat ihop honom med någon annan, men hans fru tror inte ett ord på vad han säger.
Hon skriker som en besatt på honom och kallar honom vid alla fula ord hon kan och några till.
Taxichauffören vänder sig till Thommy och säger: ‘Oj, idag har du visst fått tag i en riktig jävla markatta.’

Thommy kommer att begravas på lördag.
AllmäntTrackbacks ()

Cool

2010-03-17 @ 15:31:47 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Skrämmande video :-)

2010-03-17 @ 15:31:20 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Till pappa!

2010-03-15 @ 00:03:10 Kommentarer (0)

Min kära pappa!

Jag saknar dig och du finns ständigt i mina tankar. Det finns så mycket jag vill prata med dig om och fråga dig men det går ju inte nu. Jag vet att du har det bra i himlen då du var en så himla god och snäll människa men tycker det är tufft här på jorden utan dig. Både jag och Maria försöker ta hand om mamma så gott vi kan, vi ska hålla ihop familjen och det är jobbigt varje gång vi träffas allihopa och du inte är med oss. Du var ingen pratkvarn men du fanns alltid för oss när vi hade något på hjärtat. Du ställde alltid upp och även om du var envis till tusen så kunde du mycket och fick nästan alltid rätt. Jag önskar du hade fått vara med och se Alva växa upp och se hur vi hade lyckats med vår uppfostran av henne. Och även dina andra nuvarande barnbarn, Viktor och Emilia. Det kommer säkert att komma ett par barnbarn till längre fram också, tycker det är så orättvist att du inte kan få träffa alla och bygga upp en fin relation med dem. Allting är ju som det är och hur mycket vi än tittar tillbaka och önskar att du gått till läkaren tidigare så kan man ju inte ändra på nånting. Det kanske hade varit försent i vilket fall, det vet vi ju inte. Att en person som verkligen älskade livet och hade så mycket att leva för, Sina traktorer, maden, stugan och hela familjen, går bort alldeles för tidigt känns rent ut sagt fördjävligt. Du hade förmodligen tyckt att jag var världens käring som sitter här och lipar samtidigt som jag skriver allt detta till dig men så är det. Jag älskade dig så fruktansvärt mycket men fick aldrig sagt det till dig riktigt, mycket för att jag var rädd för vad du skulle tycka eller säga tillbaka. Men jag är övertygad om att du ändå visste hur mycket vi alla tyckte om dig och då är ord nästan lite överskattade. Jag kommer aldrig att glömma dig och nu får vi ta en dag i taget utan dig.

Vila i frid min kära pappa!

AllmäntTrackbacks ()

Tråkigt

2010-03-12 @ 11:18:23 Kommentarer (0)

En del verkar uppskatta bloggen medans andra inte. Det blir missuppfattningar och bloggen hamnar i en negativ klang. Tråkigt att det ska behöva vara så men alla är vi olika och ser annorlunda på saker och ting. Det får man ju acceptera.
Det kanske är mitt fel, att jag skriver fel ord eller inte inte är tillräckligt utförlig i det jag dryftar? Det får jag försöka ändra på isåfall kanske läsa/tänka igenom det jag skrivit en gång extra för säkerhets skull. Det är ca 15 unika besökare per dag så det är ju inte så många som läser den :-/ å andra sidan har ju genomsnittet ökat med ca 5 personer per dag sen jag kollade sist :-)

Till nåt roligare :-)

Nu har DI.se och även andra "sajter" släppt priserna på nya Saab 9-5:

Nya Saab 9-5, Klicka på bilden för fler bilder!Prislista Saab 9-5
Källa: Saabsunited.comModell
Rek. ca pris
Linear  
Turbo4 311.000
Turbo4XWD 335.000
TiD4 315.000
   
Vector  
Turbo4 333.000
Turbo4XWD 357.000
TiD4 332.500
   
Aero  
Turbo4 373.000
Turbo4XWD 397.000
Turbo6XWD 471.900

 

AllmäntTrackbacks ()

Bilder

2010-03-12 @ 00:57:31 Kommentarer (0)
Pappa busar med Wille

Bra bild när pappa skulle arbeta lite

Pappa glad :-)

Innebandy och besök av Annas mamma m.m.

2010-03-10 @ 23:12:03 Kommentarer (1)
Idag har det först varit jobb hela dagen, på lunchen var vi uppe och åt i kinnarps arena då Norska postens koncernchef var på besök i stan för att hälsa på alla Bring företagen vi har här. Blev en liten presentation och lite mat (potatis och köttfärslimpa åt jag :-) ).

Sedan blev det innebandy en timme mellan 17 och 18. Var skoj som vanligt men kände mig väldigt trött och sliten men det är riktigt skönt att ta ut sig totalt. Vi var bara 6 spelare så vi hade ingen avbytare vilket gjorde att man kanske tog ut sig ännu mer än man brukar.

Annas mamma, lillasyster och lillebror hälsade på en sväng på kvällen idag också. De hade varit på bio, "Alice i underlandet". Oskar (lillbrorsan), klarade uppkörningen idag, tidigare på dan så ett stort grattis till honom också!

Har blivit lite tv tittande idag på kvällen också men inget speciellt. Efterlyst bland annat. På tal om tv så gick vår HD digitalbox sönder för ett tag sen och äntligen så fick jag tag på nån, hos comhem som jag kunde prata med (tidigare har jag bara blivit bortkopplad eller så har de inte kunnat svara på mina frågor). Sa upp kanalabonnemanget vi har eftersom vi har kanaler via hyreshuset så kände att det räckte. Tog ett nytt abonnemang som bara gällde bredband och telefon, som endast kostar 145 kr i månaden. Blir några hundralappar vi sparar per månad nu så det är gött.

Hade tänkt att jobba lite idag på kvällen men lite trött efter bandyn och besöken så tar det imorrn istället. Behöver komma ikapp lite när det gäller ekonomi biten och nu funkar ikea flödet väldigt bra så känner mig mer och mer taggad, dock så går det lite upp och ner då tankarna på pappa snurrar omkring i huvudet väldigt mycket stundtals.

Läste lite nyheter förut och nu har nya Saab 9-5 släppts för försäljning. Priser och så har dykt upp:

http://www.expressen.se/motor/1.1912493/nu-kan-du-kopa-nya-saab-9-5

Nu blir det strax sängen så får skriva mer imorrn.

Ha det!
AllmäntTrackbacks ()

Dåligt med uppdatering... Jag vet...

2010-03-09 @ 23:43:16 Kommentarer (0)
Men det går lite upp och ner med allt känns det som. Tänker mycket på pappa och det känns som man inte har nån lust med nånting. Igår kväll/natt så tänkte jag väldigt mycket på honom. Att han kunde så mycket och hur han tänkte i olika situationer.

Pratade med mamma tidigare idag och hon hade varit väldigt ledsen sa hon (inte så konstigt, jag vet) men jag tycker så oerhört synd om henne. Det hade kommit kort från cancerfonden där det stod att grannar hade gett lite pengar dit och även nån blomma tror jag. Det är ju jättesnällt så det är inte det jag menar men det river upp väldigt mycket, men det kanske är en del av bearbetningen som behöver göras också?!

Vi måste ta det lugnt med allt, inte rensa/plocka för mycket i huset även om jag tycker och vill att mamma ska ha lite ordning hemma och få det lite mysigt så får man nog bromsa lite och bara ta det som är viktigast (som t ex golvmattan i tvättstugan, så det inte börjar mögla och så).

Måste ju ta en dag i taget och det var bara 2 veckor sen pappa gick bort så nu är det bara sorgarbete och försöka få livet att gå vidare utan vår kära pappa och make!

Taget på nyårsafton, pappa och Alva.
AllmäntTrackbacks ()

Tillbaka i Jönköping efter ytterligare en helg i Vänersborg...

2010-03-07 @ 23:43:00 Kommentarer (0)
Blir många resor mellan Jönköping och Vänersborg nu. Jag har ju nästan varit där varje helg, sen julhelgen kan man nog säga. Vet inte hur länge jag kommer att orka allt åkande men några helger till kan jag garantera att det blir sen måste jag nog dra ner lite på det till varannan vecka och sedan ytterligare lite till kanske 1 gång i månaden.

Kom till Vänersborg i fredags kväll vid strax efter 18, då jag åkte vid 16 tiden från jobbet. Tog det lugnt och var hemma med mamma. Vi satt mest och pratade om allt möjligt och kollade på tv.

Lördagen åkte jag och köpte ett batteri till hennes bil. Det hade tagit slut under veckan och pappa hade pratat mycket om att det var dåligt. Åkte och köpte det på ett ställe vid Överby, som hette AD Center (tror jag). 871 kr kostade det, rätt billigt ändå tycker jag. När jag kom hem så bytte jag batteriet, låste upp hennes radio med en kod och sen kollade jag oljan på både hennes och min bil.

Åkte en sväng och handlade på kvantum, både mat för dagen, kvällen och även för söndagen. Ärtsoppa och pannkakor blev det på lördagen på dagen, revbensspjäll på kvällen med rotfruktsgratäng till och lite efterrätt (nån hallon/grädd sak i ett glas :-) Kollade på film, pratade och tog det lugnt. Innan maten var vi nere i källaren och plockade lite också. Upptäckte att det läckte från golvbrunnen så massor av vatten la sig över golvet och under plastmattan. Så endel av kvällen gick åt till att skära upp mattan, rensa brunnen och försöka torka ur rummet lite.

Söndagen blev det först sovmorgon (var irriterad på mig själv för att jag sov så länge (halv 12), åt frukost/brunch sedan ut med Wille. Var iväg med 6 (!) påsar med kläder och annat, till återvinningsstationen (inte pappas för de vill vi inte och orkar vi inte gå igenom än, skulle kännas jävligt fel att plocka/ rensa ut honom).

Fortsatte plocka och slänga massa grejer i källaren under eftermiddagen. Jag hade lite grejer där nere som jag har haft förvarat och mamma hade lite allt möjligt som hon ville städa bort också.

Åkte tillbaka till Jönköping vid 18.30 tiden och kom hit vid 20.30. Ätit lite och varit ute med Wille. Jobbat en stund också... Nu blir det sängen. Sov gott!

Kommer några bilder från helgen:

4:a av påsarna som jag slängde till klädinsamlingen.


Tvättstugen efter vattenläckage


Städat/plockat i källaren så nu kan iallafall min mamma, hänga upp lite tvätt där vilket var första prioriteringen.
AllmäntTrackbacks ()

Sörjer...

2010-03-05 @ 20:55:25 Kommentarer (0)
Det finns ingen tyngre börda än den av livets tomhet/ Fredrika Bremer


AllmäntTrackbacks ()

Världens sötaste dotter!

2010-03-05 @ 13:35:45 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Ingen bra dag

2010-03-04 @ 19:35:55 Kommentarer (1)
Är väldigt trött. Fryser och känner mig väldigt lätt irriterad på allt. Men det är väl så. Upp och ner går det med allt och jag har ju mått förhållandevis bra senaste dagarna så det är väl kanske inte så konstigt.

Saknar pappa som sjutton och tänker hela tiden på honom. Tänker på hur han vill ha saker och ting gjort bland annat. Mycket som vi måste ta tag i frampå.

Jag åker till Vänersborg imorrn, utan Anna och Alva. De ville va hemma och det förstår jag också. Jobbigt att åka varje helg och så skulle Annas mamma komma under lördagen en sväng. Wille är kvar i Vänersborg sen vi åkte förra söndagen och planen är att han ska med mig tillbaka på söndagen men får känna av läget lite där och även kolla vad mamma vill. Det är både skönt och bra för henne att hon har lite sällskap av honom nu.

Får se när man får tillbaka motivationen till allting. Livet måste ju gå vidare och det kommer säkert att gå upp och ner under en ganska lång tid framöver.

Var och spelade innebandy igår och det var riktigt skönt, man får ju lite annat att tänka på då. Annars är det lugnt på kvällarna. Kollade på filmen "bröllopsfotografen" eller vad den heter, under gårdagskvällen. Var helt okej men gillar inte såna filmer när folk ljuger eller är falska. Ungerfär som i det verkliga livet. Människor som har baktankar, ljuger och är falska är nog bland det värsta jag vet.

Imorrn blir det som jag skrev, att åka till Vänersborg. Ska försöka sluta nån eller ett par timmar tidigare och sen jobba lite hemifrån under eftermiddagen och kvällen. Känner att jag vill träffa mamma och komma dit så fort jag kan.

Vi ska plocka undan/ göra iordning i torkrummet är det tänkt. Har även pratat om att vi ska slänga saker och röja men vi har beslutat oss för att vänta med det. Till sommaren eller nåt. Det är alldeles för tidigt att börja med sånt nu. Det är alltså 1,5 vecka sen pappa gick bort. Då behöver man inte ha bråttom och man behöver inte försöka greja med nåt de närmaste veckorna utan som sagt. Vi ska göra det ca sommaren eller kanske ännu längre fram beroende på hur det känns med allt.


Ikväll blir det lugnt, kolla lite på tv och läsa lite tror jag.

Ha det bra!
AllmäntTrackbacks ()

Pappa har gått bort! Allt känns meningslöst!

2010-03-01 @ 11:52:18 Kommentarer (0)
Jag har fortfarande inte förstått det och det känns som jag är bakfull. Tung i huvudet och orkar inte tänka eller det känns som det inte går att tänka. Detta är det värsta jag varit med om. Jag saknar dig pappa och förstår inte hur vi ska kunna klara oss utan dig?! Fy fan vad livet är orättvist. 66 år och tyna bort i cancer. Jävla skit!

AllmäntTrackbacks ()