Jahopp... Måndag kväll/snart natt :-)

2009-11-30 @ 23:48:34 Kommentarer (4)

Det är måndag kväll och till och med snart natt. Som många av er vet så har jag varit pappaledig i 10 dagar men i torsdags började jag jobba igen. Varit mycket som f*n då jag har varit tvungen att försöka komma ikapp fakturering och sånt på jobbet som inte min kollega Oskar kunde göra (han hade sitt eget jobb + mitt så mycket som sjutton ändå).

Jag har varken haft tid och lust att blogga senaste tiden även om det har kommit nåt länktips eller nåt video här på bloggen... Pappa är/har blivit rätt dålig och sover stora delar av dygnet så man är jäkligt kluven när det gäller alla känslor man har i kroppen. Ena stunden är jag huur lycklig som helst av att ha fått en så söt och fin dotter och andra stunden tänker jag på min far som förmodligen kommer att gå bort inom en relativ snar framtid :-(

Han har blivit inlagd på sjukhuset (NÄL), 2 ggr senaste 2 månaderna för att få näring (i form av dropp) och nu senaste gången som var förra veckan så fick han även 3 liter blod. Vi tror att det är för att han hade dåliga värden men vi får ju ingen information så vi vet inte.

Idag när jag pratade med honom var han på rätt bra humör men han låter väldigt trött och börjar man prata mycket om nåt så märker man på honom att han tycker att man tjatar och då blir han trött så då försöker han typ bryta samtalet eller nåt. Men men, får försöka ta en dag i taget och så får vi se hur det går. Läkarna har pratat om att det kanske gick att stråla huvudtumören lite (palletativ strålning eller nåt), alltså försöka förlänga livet lite på honom men vi får väl se. Vågar inte hoppas för mycket. Enligt honom själv så överlever han inte julen...


Jobbig tid samtidigt som det är en helt underbar tid :-/

Denna veckan är det inte så mycket inplanerat. Dennis och Jenny kommer och hälsar på under onsdag kväll och Jim och Linda tror jag kommer nån dag också. Ska åka till Vänersborg nån helg snart igen tänkte jag. Vet inte om det blir denna som kommer eller nästa. Får prata med min sambo och kolla vad hon tycker. Vi var ju där förra helgen och helgen som var, spelade jag ju curling i Mjölby hela helgen så på sätt och vis vore det gött att va hemma samtidigt som jag gärna vill träffa min pappa så snart som möjligt igen. Känns inte som det kan bli för ofta nu direkt!

Fridens!

AllmäntTrackbacks ()

Cool reklam :-)

2009-11-27 @ 14:47:21 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Missar och snygga mål!

2009-11-24 @ 14:51:32 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Rally olyckor

2009-11-24 @ 14:27:01 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

VÅRAN DOTTER ALVA ÄR FÖDD! :-)

2009-11-15 @ 23:05:52 Kommentarer (2)

Min och Annas dotter föddes i torsdags, den 12/11 klockan 08.45. 3970 gram och 53 cm lång.

AllmäntTrackbacks ()

The new 5 series. Teaser

2009-11-11 @ 09:36:44 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Ingen bebis än...

2009-11-11 @ 08:24:12 Kommentarer (2)

Den har inte kommit ut än och vi får väl se om det blir på fredag den 13:e eller nån annan dag ;-)

Vill rekomendera en grym blogg: http://perlan.org/

AllmäntTrackbacks ()

IFK Vann idag! 4-2 hemma mot Västerås. Gött!!

2009-11-07 @ 22:13:43 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Sexy banned commercial

2009-11-07 @ 22:10:02 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Nya saab 9-5. Undrar om den kommer i produktion?

2009-11-07 @ 22:03:11 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

I väntans tider...

2009-11-06 @ 23:19:14 Kommentarer (2)
Som många av er vet så väntar vi tillökning :-) På måndag, alltså den 9:e november är det BF (beräknad födelsedag eller nåt står det för...hehe). Men det känns som det kan bli när som helst nu då det datumet är en liten gissning.

Kommer inte ihåg hur mycket och vad jag skrivit om min pappa men han blev inlagd på Näl förra fredagen och kom hem i onsdags. Han har problem med stomi påsen eller ifall det är nåt med tarmarna. Det har inte löst sig riktigt än och läkarna vet inte riktigt vad det är eller ifall det är så att de har sagt nåt till pappa som han inte säger till oss. Vi misstänker att det är cancern som har spridit sig ännu mer och att det är den som gör att han har problem.

Det sista han har sagt till oss är att läget är som det är och att han får värktabletter och får leva med det och då att han kanske får leva några månader till. Vi är alla väldigt ledsna över detta och pappa är nog egentligen den som är mest ledsen men han tacklar detta med att vara irriterad och arg på oss i familjen för struntsaker. Alla tar vi detta olika så vi får försöka stötta honom ändå.

Mitt i allt detta ska vi ju ha barn och den biten känns ändå ganska bra. Anna mår bra och har inte så ont att va i slutskedet som många andra man har hört och läst om. Hon har lite förvärkar och lite foglossning men hon är hyfsat pigg och springer omkring ändå :-)
Mest ont av det hela har hon nog av att inte kunna sova så bra på natten så då är hon lite trött på dagen. Sen sägs det ju att kroppen pumpar omkring ca 50% mer blod i kroppen än vanligtvis och det lär ju kännas också.

Nej, nu ska jag kika vidare här på nätet men var ju ett litet livstecken från mig här ändå :-) Nästa gång jag skriver kanske man blivit farsa då!
AllmäntTrackbacks ()

Grym

2009-11-02 @ 11:04:35 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()