Bakis idag och lugn kväll i Värnamo

2009-01-31 @ 21:46:07 Kommentarer (6)
Idag har jag varit så in i h*lvete bakis! Jag tänkte att det skulle bli ganska lugnt igår men som vanligt så är man törstigare än man trott när man kommer ut ;-) Man ska inte äta så mycket under kvällen + att man ska blanda så mycket olika drickor såsom vin, öl, cider, sprit och tequila ;-)

Det var ju Tom Selleck Tribute - Mustaschkväll på O`Learys - Och så kunde man ju stödja Cancerforskningen

Jag började kvällen med att lämna in jackan för 20 kr i garderoben och sen gav jag resterande 80 kr från min hundralapp, direkt till en burk där de samlade in pengar till cancerforskningen. Köpte även en mustasch för 40 kronor och de pengarna gick också direkt till forskningen. Det kommer bilder här nedan både på gårdagens outfit innan utgången och även på Peter på olika mustasch kort. Jag gjorde grymt stor succe med den :-) alla kolla, pillade/försökte ta på den och pratade om den. Speciellt när man gick till utestället Sliver där var jag helt själv med en sån stor och fin :-)

Pallrade mig ner till A i Värnamo på kvällen idag, vid 18 tiden och har ätit lite revbenspjäll och lite smått och gott som hon donat med :-) Nu har vi kollat på lite tv och ska kolla på en film - komedin rosa pantern tror jag det blir, tror inte jag har sett den men vet inte.
   


AllmäntTrackbacks ()

AW ikväll!

2009-01-30 @ 16:57:46 Kommentarer (12)
Idag har det varit en okej dag på jobbet... Dock har jag varit lite små sliten och lite trött (för ovanlighetens skull) hehe :-) Men ska inte beklaga mig. Är ju faktiskt på rätt bra humör och det mesta känns rätt bra :-)

Det blir afterwork på Olearys idag! Mustasch-festen kallades kvällen förra året och ryktena säger att det är samma i år. Det är en insamling till Cancerfonden med temat Tom Selleck. Så här stod det om den förra året (på deras hemsida): Under kvällen auktionerade personalen ut middagar med sig själva, och skänkte även all sin dricks till Cancerfonden.Den manliga delen av personalan var mustaschprydda (med riktig mustasch - se bilder) 
kvällen till ära, den kvinnliga delen använde lösmustascher som för övrigt såldes under hela denna kväll.

Undrar vad A säger om jag säger att jag vunnit en middag med en kvinnlig bartender :-) Fast hon verkar inte så svartsjuk så det skulle nog va okej. Är inte riktigt van vid det där då jag haft ruskigt svartsjuka flickvänner.

Förra året drog iallafall Olearys in hela 17.027 kr till Cancerfonden. Eftersom pappa har ändtarmscancer med 3 tumörer i kroppen så känns det ännu bättre att gå dit och bidra. Ska ge en bra slant till detta ändamål tror jag! Hoppas verkligen de kan hitta lösning på denna hemska sjukdom.

Imorrn blir det ner till Värnamo på eftermiddagen kvällen (när man nyktrat till) men annars har jag inga direkt planer för kvällen. Längtar tills nästa helg då vi ska åka och hämta hem Wille från mina föräldrar. Saknar min busiga hund :-)

AllmäntTrackbacks ()

10 sanningar om mig...

2009-01-29 @ 20:20:15 Kommentarer (46)
10 sanningar om mig...

1. Jag hatar harkrankar (och långben (heter de så? harkrank utan vingar alltså)

2. Hatar lögner och otrohet
3. Har svårt att säga nej, även om jag blivit bättre på det...
4. Blir ibland deppig och ledsen utan att veta varför. Kanske mitt halvtrasiga hjärta? Kanske pappas cancer som ligger och lurar?
5. Tycker ofta jag är trött och sliten på kvällen?! Även om det kan gå i perioder.
6. Är huuur kittlig som helst och blir nog kittlad en gång om dagen, antingen på jobbet eller hemma :-)
7. Faller tillbaka till snusandet ibland. Speciellt när vi spelar curling men annars håller jag upp.
8. Har lätt för att skjuta på saker och ting + glömma.
9. Är nog rätt dålig på att lyssna beroende på vem som pratar.
10. Har riktigt dåligt hand med pengar och sprider dem med vinden så fort jag får dem i handen.

Vill du ha gratis biobiljetter?
AllmäntTrackbacks ()

Torsdag och tvättdag idag...

2009-01-29 @ 19:00:45 Kommentarer (1)
Idag är jag hemma och tvättar. Tvättkorgen var huur full som helst och givetvis så drar man på det ända in i det sista. Blir en riktigt lugn kväll idag, ska nog kolla på en film här snart också men vet inte vilken än. Kanske går någon bra på tv?!

Har precis ätit 6 chicken mcnuggets menyn (plusmeny) och en donut efteråt :-) Det är ju väldigt lätt att gå dit när man bara bor ca 50 meter ifrån stället :-)

Nu är det ju snart dags för alla hjärtans dag också! 14 februari smäller det.

Enligt http://sv.wikipedia.org/ :

Alla hjärtans dag (ibland Vändag i Finland) är en temadag som firas den 14 februari varje år och har sitt ursprung i traditioner kring helgonet Sankt Valentin som uppstod under medeltiden i Frankrike och England. Den kallas därför också Valentindagen eller Sankt Valentins dag.

Firandet av ett helgon med namnet Valentinus den 14 februari började inom den katolska kyrkan redan i slutet av 400-talet, men exakt vem denne var är oklart.

Vad ska man hitta på eller kanske köpa då? Några förslag?

AllmäntTrackbacks ()

Onsdagen

2009-01-29 @ 10:22:28 Kommentarer (12)

Gårdagen spenderades hemma. Jag bjöd Torbjörn och Freddan på pepparsoppa. A var med på ett hörn också men hon åt ingen då hon inte är så förtjust i stark mat :-)
Den var riktigt jäkla stark iallafall! Men goo som satan också :-)

Efter det så spelade vi BUZZ- The big quiz, där stod Freddan som slutsegrare då jag hade det avgörande beslutet i mina egna händer, men gissade fel på sista bilden. Grattis återigen Freddan.

Hände inte så mycket mer under gårdagen utan var lugn kväll. Idag/ikväll är det tvätta som står på schemat annars inget mer. Imorrn AW :-) Hmm, Olearys kanske?!

Roligt youtube klipp från bilsports nyhetsbrev:

AllmäntTrackbacks ()

Bilsport- Landade på kyrktak!

2009-01-29 @ 10:17:54 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Vilken bra idé!

2009-01-28 @ 10:34:39 Kommentarer (13)
Kolla in den här: http://designloppis.se/ Verkar vara ungefär som blocket fast man köper design prylar :-)

Grymt bra idé!


AllmäntTrackbacks ()

Lång arbetsdag idag...

2009-01-27 @ 19:53:42 Kommentarer (6)
Idag har det varit lång arbetsdag. Gick upp vid 7 tiden första gången och grejade lite, sedan somnade jag om en halvtimme eller nåt och gick upp igen :-) Arbetade hemifrån fram till ca 10.30 sen åkte jag ner på kundbesök till Ronneby och sedan till Broby och sedan upp till Vmo igen. Då stod mätaren på ca 26 mil men då är inte resan mellan Värnamo och Ronneby (ca 15 mil) medräknad. Bilen blev smutsig som sjutton också :-(

Men inte nog med detta utan nu när jag kom hem så har jag jobbat en stund också (okej, bloggat och kollat lite bloggar och så också :-)  ) hehe.

Annars är det inte så mycket nytt... Ska upp till Jönköping ikväll är det tänkt och sedan jobb som vanligt. Torbjörn är hembjuden imorrn och ska få lite pepparsoppa som pappa lämnade till mig i söndags (han och Maria (min syster), kom ner till Göteborg och kollade när vi spelade första matchen vid 10 tiden). Mamma sa att de tagit extra mycket av den afrikanska kryddan de använder då de tänkte att den blivit svagare... MEN, det hade den inte :-) SÅ nu är jag lite småskraj att man inte kommer kunna äta den utan att stryka med :-)

Sökte på den afrikanska krydda som mamma säger är i soppan: Habanero är, tillsammans med Scotch Bonnet, den mest odlade varianten av arten havannapeppar. Red Savina, som är en variant av habanero, räknades tidigare som den starkaste chilifrukten i världen.

Fil:Habanero chile - flower with fruit (aka).jpg


På återseende. Fridens!
AllmäntTrackbacks ()

Rolig grej :-)

2009-01-27 @ 19:18:30 Kommentarer (6)
Hittade den här på http://madeleiiiine.blogg.se


1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga


Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Tja såg inte messen förrens nu jag har dåligt koll på tiderna men tror att de bara har öppet på vardagar, det var trevligt igår.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hej Peter, hoppas att allt är bra?

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Hej, jag håller på att vika och lägga in min tvätt.

Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag sa det sista att det skulle bli en tjej och tvivlar du på att jag kan och vet allt?

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Tjena, snabb fråga.


Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ok, jag jobbar mellan och efter ingen ledighet vi får höras när du kommer hem.


Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Det var ju tur att jag kom på det.

Vad vill du höra mest av allt?
Tack för din beställning.

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Har försökt att skicka till dig på hela hemresan men det har inte funkat

Din romantiska replik?
Jag är hos mina föräldrar nu.

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Förlåt att jag tjatar men vill bara ringa och påminna att du ringer och tackar Sonja.

Hehe, rätt skumt :-)
Jag utmanar Linda, Frida och Sara
AllmäntTrackbacks ()

Synd att du är så söt (hehe, vilken låt :-) )

2009-01-27 @ 19:07:51 Kommentarer (1)
AllmäntTrackbacks ()

Dödsklockan

2009-01-26 @ 16:13:59 Kommentarer (4)
Hehe, hittade den här: http://www.deathclock.com/ på Stinas blogg.

Undrar om det stämmer? :-)

Här nedan är mitt datum:Enligt denna kommer jag ju att bli 89 år gammal, det är ju rätt bra ändå :-) Bara man är hyfsat pigg och så ända fram tills dess. Vill ju inte vara ett vandrande kolli i en massa år.
AllmäntTrackbacks ()

Söndag kväll och "sleten" som f*n...

2009-01-25 @ 22:10:59 Kommentarer (8)
Nu är curlinghelgen över och det gick väl sådär. Vårat mål från första början var ju att vinna och gå upp till elitserien igen och vi var ju favoriter i serien. Vi kom inte upp i våran standard som vi kan ha tyvärr och vi slutade 3:a. 3 förluster för mycket från förstaplatsen och 2 förluster från plats nummer 2 som innebär kval till elitserien. Vi vann matcherna mot alla topplag utom de som vann serien och förlorade mot flera lag som hamnade långt ner i tabellen. Skumt men så är det. Vi är bäst på att sänka vår lägsta nivå och spela dåligt mot sämre lag tyvärr.

Det är bara att gratulera lag KG:s Ägg från Linköping som vann och går direkt upp och även Lag Stenberg, som slutade 2:a och får kvala.Här ovan är ju tabellen och enligt den (stenskillnad) så kom vi 4:a men eftersom vi slog Norrköping/Eriksson så går man på inbördes först och främst så vi kom faktiskt 3:a ändå :-)

Som ni ser så är det hela 4 lag på delad 3:e plats men vi hade slagit dem allihopa så därför ligger vi i topp där.

Vet inte varför säsongen har gått som den gjort men det var helt enkelt inte våran säsong. Misstänker att endel kan ha handlat att vi har haft lite privata problem, inom laget. Bland annat så har ju min pappa cancer så det har tagit mycket av min energi och man känner sig ganska "bräcklig". Detta är ju inget man kan skylla på men jag tror att det kan ha spelat in lite. Mår alla bra så presterar ju alla bättre, eller?

Nog om det... Får hoppas vi kan spela någon mer tävling innan slutet på mars annars är ju våran säsong över nu...
AllmäntTrackbacks ()

Vinst idag på morgonkvisten...

2009-01-24 @ 14:01:50 Kommentarer (5)
Nu har vi kommit tillbaka till våran stuga. Vann första matchen idag som vi spelade mot ett lag som heter Norrköping/Björk. De hade med en 11 årig kille i laget som var riktigt riktigt duktig (då en av deras lagkompisar hade fått problem eller något, med blindtarmen). Vi vann iallafall matchen med 7-1 (efter att de gett upp efter ca halva matchen). Men kan väl inte påstå att det var något skönspel utan mer att det var misstag från bägge lagen men vi hade lite mer flyt. Var nära att tappa en 4:a i andra omgången men blev "bara" en etta så annars hade det blivit en helt annan matchbild. Men stundtals så spelade vi helt okej också så ska inte vara för kritisk men jag vet ju att vi kan bättre också :-)

Nu ska vi ladda om med Spagetti och köttfärsås som är under produktion :-)

Sen har vi en ny match kl 16.00 och som kommer pågå fram till ca 19 tiden. En match som jag tror/borde/hoppas att vi vinner!

Ikväll har vi lite planer på att kolla lite curling, det kan vara direkt avgörande för oss om "rätt" lag vinner så att de hamnar på lika många förluster som oss och vi kommer ikapp. Matchpasset ikväll börjar kl 20. Sen kanske vi tar oss in till stan en sväng och äter lite på någon restaurang eller något.

Imorrn är det matcher kl 09.00 och kl 18.00 (värdelöst med så många timmar mellan matcherna och det blir väldigt sen hemkomst till Jönköping (ca 23 tiden).

Nedan, ett par bilder härifrån. Mörk bild på stugan och en bild från curlinghallen:AllmäntTrackbacks ()

I Göteborg och spelar curling...

2009-01-23 @ 19:11:31 Kommentarer (6)
Denna fredag och helgen är vi och spelar curling, div 1 i Göteborg. Har hyrt en liten stuga på en camping/ vandrarhems ställe. Där har vi också fått fri tillgång till internet vilket är perfekt för bloggandet :-)

Ska försöka hålla er uppdaterade hur det går i helgen så gå in och kolla ;-)

Vi förlorade första matchen idag efter ställning 8-8 i sista omgången och det blev skilje omgång. Där tappade vi en poäng och förlorade tyvärr matchen med 9-8. Misstänker att vi börjar tappa mark i toppstriden nu. Det ligger ett lag som etta nu, KG:s Ägg heter de. De har 2 förluster och vi ligger med 4 stycken nu. Går det åt vårat håll nu så kommer lag Stenberg förlora en match till och då blir det grötigt som f*n, när det gäller andra platsen i serien.

Jeje, vi får se hur det går imorrn. Första matchen tidigt som satan, klockan 08.00. 4 matcher kvar denna helg och vinner vi alla så har vi en teoretisk chans att komma 2:a i gruppen.

Saknar min Wille en hel del lite när jag tänker på honom och så :-) Så publicerar en vårbild på honom, på vätterstranden i Jönköping här nedan.

AllmäntTrackbacks ()

Hmm, kanske inte nån bok för killar... Eller??

2009-01-22 @ 22:31:41 Kommentarer (16)
Hehe, hittade den här boken när jag snokade runt häromdagen:


Men då det är ca 95% av tjejer som läser bloggar (känns det som iallafall) så :-) Finns iallafall att köpa på Bokus

Bara att söka efter den där... Eftersom jag inte är tjej + att jag kan så mycket så behöver ju inte jag köpa den ;-)

Stod så här om den läste jag:

Beskrivande text

Årets bästa njutningstips!
Cosmopolitan

Här är boken som ger dig ännu skönare, längre och härligare orgasmer!

Sex är skönt, sex är kul och sex leder till orgasm. Ekvationen skulle kunna vara enkel. Ändå har många, kanske främst de yngre, svårt att få orgasm. Men orgasmen måste inte alls vara en slump! Orgasmen kan läras in, utvecklas och finslipas. Om du vet vilka knappar du ska trycka på, och hur, kommer din kropp att samarbeta och bjuda dig på den mest fantastiska resa. Samtidigt är orgasm ett riskfritt lyckopiller som vi när som helst kan ta utan recept. Den får dig att slappna av. Den ökar din blodcirkulation. Du blir faktiskt snyggare. Huden slätas ut. Rynkorna runt sura munnar försvinner mirakulöst. Orgasmen helar din kropp.

Orgasmboken är fylld av 250 inspirerande orgasmtips som kan få både män och kvinnor att explodera likt en nyss uppväckt vulkan och mullra som åskan på öppet hav.
AllmäntTrackbacks ()

Dan före...

2009-01-22 @ 18:50:28 Kommentarer (2)
... curlingen :-) Imorgon åker vi, ca kl 10, till Göteborg för att spela division 1 curling med våra lag. Lag Antonsson som vi kallar oss. Skulle vilja bli sponsrade av något företag egentligen så man kunde heta företagsnamnen. Vanligt när det gäller elitnivå.

Går det bra i helgen och vi vinner alla 5 matcherna som spelas så kanske vi går upp eller iallafall har en stor chans att gå upp till elitserien. Bara hoppas på det bästa och hålla tummarna :-)

Idag har det varit en helt okej dag. Åkte från Värnamo i morse och då var det halvt som halvt snöstorm de första 2 milen men det bara försvann som tur va. Slutade jobbet vid 17.40 tiden och sedan har jag bara tagit det lugnt. Försökte sätta på skattemärket på bilen men klistret var för dåligt eller så vet jag inte varför det inte fastnade... Någon annan som har haft problem med detta i-landsproblem??

Torbjörn kom hit precis så det blir säkert nån fifa match som vanligt :-) Annars blir det nog rätt lugnt tror jag.

Vad har ni andra för planer ikväll och även till helgen?? :-)
AllmäntTrackbacks ()

Youtube klipp, Sveriges snyggaste hår

2009-01-22 @ 12:55:20 Kommentarer (4)


Hehe, endel coola frisyrer :-)
AllmäntTrackbacks ()

Världsekonomin och varsel

2009-01-21 @ 19:32:47 Kommentarer (7)
Det är stora varsel varje dag och det verkar som det drabbar alla branscher. Undrar hur säkert man själv sitter i transport sektorn?!

1000 jobb bort inom ericsson koncernen i Sverige.

Och sen har vi Volvo Aero Corporation i Trollhättan. 350 berörs där...

Över 7 700 varsel bara i år, skriver Aftonbladet!


Blev inget roligt blogg inlägg det här men kändes som man ville skriva lite om den där "skiten" också!

Annars är det inte så mycket nytt idag. Har min kompis och kollega Jocke (Joakim Fridell), att tacka för mycket idag. Han hjälpte mig/bytte blinkers lampan på min bil idag som hade gått sönder. Jag hade nästan tänkt att lämna in bilen för det (hmm, lite oteknisk är jag kanske).
Så dagens ros till honom :-) Och får bjuda honom på en lunch nån dag också.
AllmäntTrackbacks ()

Det var en gång en blogg...

2009-01-20 @ 22:40:14 Kommentarer (27)
Hehe :-) Hittade en lite rolig blogg! Eller ja, Läste om den i Metro för ett tag sen och har varit inne några gånger på den. Det är ju lite roliga idéer på bloggen som man kan göra!

Bloggen heter: http://www.365saker.se/

Det är alltså meningen att man ska göra en ny sak varje dag.
Jag tyckte nr 19 som de skrivit om var rätt rolig:

Du behöver inte kunna måla. Det handlar om en färgspya. Det kan vara vad som helst. Du kan måla vad du vill eller skriva det första som poppar upp i ditt huvud. Huvudsaken är att det triggar dig.

a) Hitta ett citat som du går igång på. Det finns mängder av personer som har sagt bra saker. En av dem är fotografen Christer Strömholm. Det har till och med getts ut böcker med hans kloka ord. Sen har du Oscar Wilde, Maya Angelou, Cesar Vallejo eller Madonna. Kolla in dem beroende på vem du diggar och vad du går igång på. Kanske har du själv, din mormor eller din bästa kompis sagt eller skrivit något som du känner är en klippa att vila på. Ta det citat du gillar bäst.

b) Köp en duk, lite starka färger - det ska vara färger du själv gillar, inte färger som blir snygga - och en pensel. Du behöver inget staffli. Lägg hellre pengar på att köpa en större duk.

c) Måla. Skriv. Låt torka.

d) Sätt upp tavlan så att den blir det första du ser när du vaknar. Rätt blickfång är viktigt.


Detta är ju taget direkt ifrån dem och det finns en liten historia ang. detta också så gå in och läs det på http://www.365saker.se/


En annan blogg jag skulle vilja rekomendera (även om jag tycker den är lite skum så är den lite rolig att läsa också): Korvasbloggen
AllmäntTrackbacks ()

Jobbat, Mc-donalds och curling

2009-01-20 @ 22:24:15 Kommentarer (1)
Idag har det varit jobb hela dagen fram till ca 17.45 då jag var hemma. Gick till Mcdonalds som jag för övrigt bor granne med (ca 60 meter) hehe. Köpte en big mac o co med plus meny. Kollade lite på Barack Obamas tal som sändes live. Sen kom Torbjörn och vi lirade 2 fifa matcher på playstation 2, blev 1-1 i matcher.

Åkte upp och spelade curling efter det men det gick riktig j*vla dåligt. Får skylla på att jag tränade ben igår och knappt kunde stå på dem när jag spelade :-) Det slutade iallafall med att Torbjörn vann med hela 10-2. Men men, så är de ju ibland. Vann ju igår mot honom iallafall.

Annars händer det inte så mycket idag... Imorrn blir det nog ner till Värnamo en sväng till min flickvän/troförlovade :-)
AllmäntTrackbacks ()

Lista

2009-01-20 @ 22:04:46 Kommentarer (5)
Tre yrken du drömde om när du var yngre?
1. Polis
2. Brandman
3. Ha egen affär (som pappa hade) :-)
Tre yrken du skulle vilja prova på?
1. Läkare utan gränser ( om jag inte var så känslig för blod och sår mm...)
2. Pilot
3. hjälparbetare
Tre yrken du inte skulle vilja ha?
1. Parkeringsvakt
2. Tandläkare
3. Städare av olika slag
Tre språk du skulle vilja kunna?
1. Spanska
2. italienska
3. Franska
Tre länder du vill besöka (som du inte tidigare varit i), och varför?
1. Hela kontinenten Sydamerika
2. Hela kontinenten Sydafrika
3. USA inkl. Alaska
Tre platser/områden i Sverige du skulle vilja besöka (som du inte tidigare varit på)?
1. Norrland (har "bara" varit så långt upp som Östersund.
2. Öland och Gotland (var där när jag var pyttepytte liten men kommer inte ihåg nåt)
3. Alla större städer på ostkusten
Tre svenska platser/områden du varit på och vill återvända till?
1. Varberg och Halmstad
2. Huvudstaden, Stockholm
3. Sveg :-)
Tre platser i Sverige du skulle kunna tänka dig att flytta till?
1. Vänersborg
2. Västkusten i allmänhet (Halmstad el Varberg)
3. Där jag bor nu :-)
Tre talanger du önskar att du hade?
1. Se in i framtiden :-)
2. Vara mer driven
3. Kunna hantera motgångar bättre
Tre saker som alltid finns i ditt kylskåp?
1. Mjölk
2. Honung
3. ketchup
Tre hundraser du skulle vilja prova på/kan tänka dig att ha, som du inte har/har haft? (Endast för hundmänniskor eller wannabes.)
1. Goldenretriver
2. Jaktlabrador
3.  Norsk buhund (sen finns det några till)
Tre "saker" du önskar att du var bättre på än vad du redan är?
1. Träna
2. Träffa familjen oftare
3. Umgås mer med vänner ( tiden e ju så knapp)
Tre (icke hundrelaterade) "ämnen" du skulle offra delar av din fritid för att lära dig mer om?
1. Träning, av olika slag. Mest styrketräning
2. Starta eget
3. Ekonomiska kunskaper
Tre saker du skulle köpa till dig själv om du hade 10.000:- "över"?
1. Inrednings saker
2. Kläder
3. Spara lite fast de är "över"

Citat

2009-01-20 @ 12:51:55 Kommentarer (7)"Var dig själv. Alla andra är redan upptagna." - Oscar WildeAllmäntTrackbacks ()

IKEA, Jönköping (a6), barnrum :-)

2009-01-20 @ 00:18:57 Kommentarer (8)
Var ju uppe på a6 och IKEA i helgen. Måste bara visa 2 olika barnrum (som satt ihop), de var lite småroliga :-)

Pojk rummet:Flick rummet:Dags att sova nu... Trött som satan :-(
AllmäntTrackbacks ()

Styrketräning och lite curling idag

2009-01-19 @ 23:09:22 Kommentarer (1)

Efter jobbet idag blev det lite styrketräning. Körde mest igenom kroppen då jag inte tränat seriöst på länge men förhoppningsvis blir det ändring på det frampå! Torbjörn bjöd på lite mat efteråt. Kebab och ris blev det. TACK Torbjörn! Glömde ju säga det efter maten och det hör faktiskt till artighet och god ton!

Var och spöade upp honom i en curling mini match efter vi hade ätit. 6-4 tror jag det blev till mig efter 6 omgångar (6 stenar var).

Har inte hänt så mycket mer ikväll. Duschat och kikat lite på tv.

På fredag ska vi åka och spela div 1 curling i Göteborg. Första matchen börjar kl 14.00 i curlinghallen på lundbystrand. Kom och kolla vettja! :-) Ska bli riktigt skoj. Ska försöka ta lite bilder som man kan lägga ut här sen.
Det är ju riktigt riktigt spännande i gruppen, se nedan:
Jag TROR det kommer gå att följa oss på CUPONLINES SIDA.

AllmäntTrackbacks ()

Söt kisse :-)

2009-01-19 @ 12:17:40 Kommentarer (14)
AllmäntTrackbacks ()

Meteorit i Sverige, 17 Jan -09 ??

2009-01-19 @ 12:13:31 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Söndag och snart läggdags

2009-01-18 @ 21:10:40 Kommentarer (3)
Idag är det söndag och det har varit en hyfsad lugn dag. Igår var vi på filmen Australia och den kan jag varmt rekomendera! Den var grymt bra!

Idag blev det lite sovmorgon fram till ca 09.30 :-) Sen blev det en lugn och härlig frukost. Jag och A gick till Jönköpings länsmuseum och kollade på hennes pappas tavlor (3 st), som var med på en utställning där.

Var på a6 (Jönköpings shopping center :-) ), kikade runt lite där och ett par skosnören var allt jag hittade.. hehe. Ätit lite hamburgare ikväll och bara tagit det lugnt.

Nedan, bild på en lapp som satt vid ett skelett :-)

 
AllmäntTrackbacks ()

Dagens outfit :-)

2009-01-17 @ 16:05:14 Kommentarer (6)

Tänker inte börja med att lägga ut bilder på dagens outfit som 8/10 bloggare/bloggerskor gör :-) Dels för att jag inte shoppar såå mycket och inte har det här riktiga modeintresset som vissa har. Fast erkänner att jag börjar bli mer och mer modeintresserad :-)Byxor- Lee Flint Contrast
Tröja- Identity
Keps- ? från H & M :-)
Halsband- Victory

Ska äta lite nu och sen läsa lite tror jag. Håller på att läsa en bok som BARACK OBAMA har skrivit:

 

AllmäntTrackbacks ()

Sex

2009-01-17 @ 13:47:20 Kommentarer (1)
Gick in på bloggportalen och kikade lite... Såg att Sex är 1:a när det gäller mest sökta termer just nu :-) Och i rent vetenskapligt syfte så måste jag ju testa att söka på det jag med då ;-)

Den första bloggen/sidan är bilfeber där det fanns en artikel som handlar om en bugatti som de har restaurerat.

Det var först på sidan 2 som man hittade en blogg som handlade om just sex och då pratar vi inte bara om siffran ;-)

En blogg om sex eller nåt heter den.
AllmäntTrackbacks ()

Småbakis och sliten idag

2009-01-17 @ 13:23:29 Kommentarer (0)
Det var en riktigt bra fredagskväll och natt igår! Var som jag skrev tidigare hemma hos en gammal klasskompis. 4 stycken av det gamla "gänget" var vi. Samlas vi alla så är vi kanske 8 eller nåt :-) Fick reda på att Dennis (Davidsson), förlovat sig i somras (varför har ingen sagt nåt? hehe), Sen hade en annan kompis som var där, Ola också förlovat sig när de var i Venezuela för ca 1 år sedan. Det hade jag inte heller hört :-) Märks att vi inte träffas så ofta. Typ en gång om året.

Det blev väl halvsent igår, var hemma vid 02.30 ungefär och blev väl lite salongsberusad. Drack 6-7 öl tror jag, men är ju jäkligt lättpåverkad och så blir jag ju så sjuukt bakis av minsta lilla. Sov "bara" till kl 11.15 och när jag väl kravlade mig ur sängen med fruktansvärd huvudvärk och illamående så kröp jag till soffan :-)

Nu har jag precis fått i mig lite mat och kollar lite på reprisen på "Men in trees", grymt bra serie faktiskt men tyvärr går den på onsdagar kl 20 och då spelar jag innebandy.

Idag ska jag försöka ta tag i att frosta av frysen och dona lite här hemma. A kommer vid halv 6 tror jag och då blir det att handla lite. Ska nog åka och köpa lite räkor om en stund för det hörde jag stod på önskelistan. Och jag tycker ju också det är jättegott :-) Sen blir det nog bio ikväll, filmen Australia.


AllmäntTrackbacks ()

Fredag och hem till mackan ikväll...

2009-01-16 @ 19:07:41 Kommentarer (6)
Idag ska jag och några gamla klasskompisar från högskolan (handelshögskolan här i Jönköping, vi läste ett KY- program som heter logistikprogrammet), hem till en annan gammal klasskompis. Marcus Utriainen. Han skulle fixa lite mat och dryck. Men vi tar med lite öl och så ändå. Ska bli riktigt trevligt då det var jättelängensen vi träffades. Säkert nästan ett år sen eller nåt.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Kom hem från jobbet vid 17.45 ungefär. Snokade fram en usb lampa till datorn som jag gav till mig själv i julklapp :-) Kostade endast 19 kr i netonnet:s lager i Borås :-)

Skriver lite mer sen när jag kommit hem. Trevlig fredagskväll så länge!
AllmäntTrackbacks ()

Butik på nätet

2009-01-16 @ 13:01:27 Kommentarer (9)
Jag är så jäkla sugen på att starta eget. Men vet inte riktigt vad jag vill göra och så måste man ju våga också! Har några affärsidéer som jag går och suger på men känner jag mig själv rätt så kommer det säkert inte bli av vilket är lite surt. Tror ju aldrig man kan bli rik av att "bara" vara anställd. Har hittat en grym sida häromdagen, om man vill satsa på en butik via nätet :-) Det måste ju vara bland det bästa då du slipper lokalhyra och sådana fasta kostnader. E-handelsbutik.net heter sidan och företaget som kan hjälpa till och bistå med allt
De hjälper till med design och att komma ingång, säg bara till dem vad du vill sälja så fixar de det!
Det verkar ju skitbra. Jag är lite sugen på att börja importera någon produkt till Sverige och då kanske man skulle ta hjälp av dem för att sälja sen.

Undrar hur mycket det kostar för deras tjänster?
AllmäntTrackbacks ()

Dagen hyfsat kortfattat

2009-01-15 @ 21:17:13 Kommentarer (19)
Idag har det inte hänt jättemycket. Jobbat fram till kl 17.00, massage på jobbet till 17.30. Sedan hem och småpysslat lite, bland annat har jag städat bort julen ur lägenheten :-)

Har städat lite i ett förråd i källaren också för nu gjorde jag en "JUL" låda, där jag stoppade ner ljustakarna, stjärnan, pyntet och även gardinerna :-)

Nedan kommer en bild från Köket så som det ser ut nu och som det kommer se ut ett tag till iallafall. Sen när A flyttar hit så får vi se hur mycket förändring det blir men jag tror inte min gooa härliga (spy)gröna färg kommer vara så långlivad.Några förslag på förändringar?? Jag är rätt nöjd i alla fall.
AllmäntTrackbacks ()

Ny enkrona...

2009-01-15 @ 21:09:31 Kommentarer (2)

Läste på aftonbladets hemsida, som i sin tur hade länkat till e24.se, att det kommer en ny en enkrona i år. De skriver:

"I år kommer 40 miljoner enkronor att präglas med en ny baksida, eller frånsida som det heter på myntspråk. Den nya frånsidan föreställer havet som förbinder Sverige och Finland. Kungaporträttet återfinns som vanligt på åtsidan."

Foto: Kungl. Myntkabinettet


Vad tycker ni om den?

Jag tycker den ser lite skum ut men ändå ganska stilren :-)

AllmäntTrackbacks ()

Saab säljs på e-bay!

2009-01-15 @ 17:46:19 Kommentarer (6)
Var inne och kollade på msn:s motorsida:

http://motor.msn.se/nyheter/2009/01/14/saab-till-salu-pa-ebay/

De skriver: En privatperson har helt sonika tröttnat på alla turer och på eget bevåg lagt ut en annons på eBay med rådgivning kring ett eventuellt köp av Saab Automobile som försäljningsobjekt. "Slå till nu"-priset är satt till 10 000 dollar.

Budgivningen avslutas den 17 januari. Länk till annonsen finner du nedan.

Annonsen på eBay
AllmäntTrackbacks ()

Boka hotell på nätet

2009-01-15 @ 13:03:38 Kommentarer (10)
Hotels.com är en riktigt bra sida om man ska bo på hotell
Grymt bra ställe som jag själv har bokat på, när jag var i Göteborg och julhandlade i början av december :-)

De fungerar som en mellanhand (mellan en själv som person och hotellet), letar upp alla hotell som har ledig rum och skriver ut genomsnittspriset på rummet. Finns även en massa bilder så man ser hur det ser ut.
AllmäntTrackbacks ()

Dagens bild, Georg Jensen Victory Halsbandet

2009-01-15 @ 09:54:18 Kommentarer (4)
I helgen fick jag ett halsband av mamma. Som jag beställt av henne:-) av dem då de var på Kanarieöarna över nyår. Så blev lite billigare än vad det hade kostat annars. Hon är för go och snäll min mor!! Tack morsan :-)VICTORY av designern Ragnar R. Jørgensen är en maskulin och ungdomlig tolkning av Georg Jensens välkända, rena och enkla design. VICTORY fokuserar på sport och är en skön hyllning till maskuliniteten, som i serien symboliseras genom en abstrakt torso. VICTORY tillverkas i sterlingsilver, och hängsmycket levereras med en flätad läderkedja (45 cm) i hög kvalitet.

Källa: Airshoppen

Dagens lista

2009-01-15 @ 09:54:11 Kommentarer (0)
Dagens humör: På jättebra humör idag, lite trött dock...
Dagens mående: Lite trött men annars kanon :-)
Dagens borde: Plocka ner alla julprylar. Alltså, julstjärnan och lamporna i sovrummet samt ljusstaken i köket.
Dagens frisyr: Lite busigt kanske :-) Luggen står lite upp och så.
Dagens klädsel: Jeans och en rutig LEE skjorta.
Dagens planer: Jobba hela dagen, massage kl 17.00
Dagens materiella vill ha: Kamera, En Canon 450 d
Dagens längtan: Nästa helg, div 1 curling i Göteborg. Då avgörs serien. Kan vi gå upp tillbaka till elitserien?
Dagens fundering: Undrar när snön kommer igen? Kallt ute som sjutton och i mars förra året var det riktig mycket snö.
Dagens beroende: cappuccino
Dagens tråkigaste: Äta.. Är inte suget på nåt alls :-(
Dagens roligaste: Att det snart är helg
Dagens middag: Kalvkött i dillsås kanske det kommer att bli
Dagens låt: Creedance- Proud Mary (typiskt bil musik egentligen... hehe)

Sjysta underkläder

2009-01-14 @ 22:08:27 Kommentarer (7)
Hittade snygga underkläder på:

 

Rosa och svart är ju snyggt :-) De har endel sjysta grejer till killar också!
AllmäntTrackbacks ()

Upplevelsepresent... Grymt

2009-01-14 @ 15:39:12 Kommentarer (4)

Det pratades ju om att det skulle bli årets julklapp och även nåt man kan göra annars också. Klockrent ju! Varför ge bort massa prylar när man kan ge bort en Upplevelse!

Upplevelsepresent.se
AllmäntTrackbacks ()

Sveriges farligaste arbetsplatser

2009-01-14 @ 12:49:36 Kommentarer (1)

Av 330 002 företag fick följande sämst betyg av Arbetsmiljöverket:


-Österbybruks såg

-Emanuelsson Christer, Gård med 90 mjölkkor, Vänersborg

-UP Däck Aktiebolag, Däckverkstad, Uppsala

-OS Björkman & Co, Byggvaruhus, Gotland

-Tvetaverket, Återvinningscentral, Södertälje

-Resta Sverige, Sopåkare, Stockholm

-Albinssons verkstads AB, Galvaniseringsverkstad, Uppsala

-Jansson o Eriksson åkeri, Åkeri, Åmål

-Norrbys familjehem, Ungdomsvård, Gotland

-Nordiska i Motala, Möbel- och heminredningsaffär, Askersund

-Sävjaskolan, Högstadieskola, Uppsala

-Västerås flyttningsbyrå, Flyttfirma, Västrås

-Kungsängstorg gruppboende, Gruppboende, Uppsala

Källa: Dagens Arbete som har fått fram listan genom en körning i Arbetsmiljöverkets databas SARA.

AllmäntTrackbacks ()

Rolig historia (rätt dålig :-) )

2009-01-14 @ 12:49:27 Kommentarer (0)

Mannen var ute och provkörde sin nya sportiga röda Saab BioPower.
Han tryckte på gasen.
När han körde över 160 såg han blåljus bakom sig.
Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan väl aldrig
köra ikapp honom.

Han tryckte gasen i botten, men när han närmade sig 200 började han
att tänka, -'Vad i helvete håller jag på med?'
och så svängde han av och stannade vid vägrenen.

Polisen kom fram till bilen, skakandes på huvudet, med böteslappen i
handen.
Det har varit en låååång dag med många idioter som du ute på
vägarna, mitt pass är snart slut och det är dessutom fredag den
trettonde.

Jag har ingen lust att avsluta dagen med en massa papperstrassel.
Jag lovar att släppa dig om du kan lämna en riktigt jävla bra
förklaring till fortkörningen. Och det skall vara en som jag inte har
hört tidigare'.

Mannen tänkte 2 sekunder och svarade;
-'Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en polis och
nu trodde jag att det var han som ville lämna tillbaka henne!'.

'Trevlig helg och kör försiktigt!', sade polisen och gick

AllmäntTrackbacks ()

Björn Gustafsson, Johan Glans, Guldbaggegalen, 2009. Patrik 1,5 (cm)

2009-01-14 @ 08:13:35 Kommentarer (3)
AllmäntTrackbacks ()

Nöden har inget lag

2009-01-14 @ 08:06:13 Kommentarer (3)
Nöden har ingen lag

Det var två fruar som hade varit ute och roat sig. På vägen hem kom
det oundvikliga när man dricker mycket, de blev "kissnödiga". De såg
sig om efter någonstans att göra det de måste, och fick syn på
kyrkogården. Sagt och gjort (nöden har ju ingen lag) de gick dit och
hukade sig ner bakom varsin gravsten för att utföra sina behov. När de
var klara hade de ju inget att torka sig med, så den ena frun använde
sina trosor och kastade sedan bort dem. Den andra frun hade väldigt
fina och dyra trosor så hon ville inte kasta bort sina, men hon
hittade en blombukett som hon använde istället. Resten av färden hem
gick utan några vidare missöden.

På morgonen dagen efter, ringde den ena fruns man till den andra fruns
man, och sa lite oroligt.
- Jag undrar vad våra fruar gjorde igår egentligen, min fru kom hem utan trosor.
- Och min fru hade ett kort i springan, och på det stod det "Vi
glömmer dig aldrig! från grabbarna på brandsstationen!"
AllmäntTrackbacks ()

Lista

2009-01-13 @ 13:10:29 Kommentarer (2)
Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
Nej, helt okej att vara ca 1, 80 tycker jag.
Skulle du vilja väga mer?
Hmm, ja ett par kilo till men muskler ska det va. Vill inte gå upp av fett :-)
Skulle du bli arg om din pojkvän/flickvän gjorde slut om du har/hade någon?
Först ledsen och sedan kanske arg. Det beror ju på orsak och så. Man kan ju inte bli arg på någon om känslorna har försvunnit!
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Absolut men då får man ju va singel.  :-)
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Njaa, det tror jag inte blir ju jobbigt som f*n att jobba imorrn då.

Tio KAN

Kan du röra på öronen?

Nej men hade vart sköj att kunna ;-)

Kan du slicka dig på näsan?

Nope

Kan du kolla i kors med ögonen?

Japp

Kan dina föräldrar lita på dig?

Ja, jag är 100% ärlig.

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?

haha tror inte jag kan det faktiskt :-) Om jag inte är ruuuskigt trött då för då är jag ganska tyst :-)

Kan du vara på fest utan att dricka?

Japp men kommer nog inte ha lika skoj som övriga.

Kan dina vänner lita på dig?

Ja, självklart.

Kan du tänka dig att pierca naveln?

Tjejfråga?? Jag kan inte tänka mig det iallafall :-D

Kan du suga?
För H*lvete... Ingen aning och vill inte testa om det inte är sugrör vi pratar om :-)
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Inga problem

Femton HAR


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

Ja tyvärr... bra sagt där tidigare "Ja, jag är 100% ärlig".

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?

Min mamma iallafall :-) Fast jag vet att pappa gör det också ;-)

Har du ett syskon?

Japp, en storasyster... Maria född -75

Har du varit full den här månaden?

Ja, eller iallafall salongs... Vart går gränsen tro?

Har du någonsin haft sex med någon?

Jo :-)

Har dina föräldrar ljugit för dig?

Förmodligen

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?

Jag tröttnar aldrig på frågor!

Har du borstat tänderna den senaste timmen?

Nej, inte sen imorse.

Har du pussat någon som är fyra år äldre?

Japp

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?

Det med... :-)

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?

Gränsfall om det kallades förhållande men en romans iallafall kanske :-)

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?

Jo...

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?

Hm.. nästan...

Har du haft sex med mer än tre personer?

Ja, det har jag. Men inte samtidigt.

Har du ljugit på någon fråga än då?

Nej!

Lugn dag med film, The happening...

2009-01-12 @ 22:19:42 Kommentarer (3)
Idag har jag bara tagit det lugnt. Åkte och handlade lite efter jobbet och sen hyrde "The happening". Beställde den vanliga "Tokyo Night" från Hot asia som jag tog med hem och käkade :-)


Sen har vi ju: Human- The Killers (official Video)=

http://www.youtube.com/watch?v=d97XFGR_IP0

Har tröttnat lite lite på den men ändå helt okej :-)
AllmäntTrackbacks ()

Curling i helgen... 3 vinster och 3 förluster. Okej helg? Njaaa

2009-01-11 @ 22:49:49 Kommentarer (5)

Kan börja med torsdagen då jag först jobbade på dagen för att sedan åka hem och gå ut med Wille innan vi åkte till Vänersborg. Kom dit rätt sent, tror att klockan var ca 20.30. Sedan var jag tvungen att styra upp morgondagen då jag dels skulle jobba och sedan åka och hämta Jonas i Uddevalla för vidare transport till Göteborg där division 1 curlingen skulle spelas.

Fick låna internet av Shuvit (Martin) under fredagen så då kunde jag jobba lite (mina föräldrar har inte internet och denna gången kunde jag inte låna det mobila bredbandet av min syster)... Jobbade en stund hos honom för att sedan sköta resten via mobilen under dagen och helgen. Hämtade Jonas och sedan spelade vi 2 matcher under fredagen. 1 vinst och 1 förlust blev det. Match nr 2 var det inte så mycket att prata om då vi tappade en 6:a och en 3:a under 2 omgångar så det stod 10-1 till ett av Mjölbylagen vi mötte.

Tänker inte gå in djupare hur de andra matcherna gick. Helgen slutade i 3 vinster och 3 förluster. 2 av de 3 förlusterna var vi riktigt j*vla nära att vinna och de svider tyvärr fortfarande endel... Men men, man gör ju sitt bästa och jag vet att både jag och grabbarna gjorde det och det är så små marginaler så ibland går det väl såhär.

Jag är inte bitter... :-)

Vi bodde förresten en natt på hotell formula 1 i Göteborg och en bild på mitt och Torbjörns rum kommer här nedan. Självrengörande tolalett + dusch var det. Jäkligt skumt :-) (dessa var inte på rummet utan låg i korridoren utanför.På bilden: Drufva och Jonas softar i min säng på fredags natten :-) OBS Torbjörn sov i den lilla lilla sängen ovanför jonas huvud :-D

Nedan kommer en bild på division 1 tabellen så som den ser ut just nu. Ett sammandrag kvar som också är i Göteborg om 2 veckor. 5 matcher kvar. Blir ruskigt jämt. Vi har fortfarande en chans att vinna (om vi vinner resten och "rätt" lag förlorar).

AllmäntTrackbacks ()

Lista

2009-01-07 @ 21:37:21 Kommentarer (5)

En lista som jag hittade på Lindas blogg!

Matvanor:
Bästa maträtt?
Kött av olika slag. Och givetvis nåt gott till :-)
Bästa dryck? Beror på måltid tycker jag. Mjölk till husmanskost och rött vin till kötträtter. Dricker mycket vatten och te x cola till pizza.
Hat dryck och maträtt? Whiskey dricker jag inte men vill lära mig (då det är vuxet.. hehe). Har ingen direkt maträtt men mögelost och oliver hatar jag.
Bästa alkoholdryck?
Öl, redbull vodka och vin (till maträtt eller snacks)
Använder du smör på smörgås? Japp
Smågodis eller färdiga påsar godis? Äter inte så mycket godis men måste jag välja så tar jag nog smågodis.
Favoritglass? Sandwich (tråkigt jag vet), Ben & Jerrys glass är rätt gött också men dyrt :-)


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Inte speciellt mycket...
Har du mer skor än kläder? hehe, nej men har rätt mycket skor ändå tycker jag.
Favoritplagg? Jeans och typ Jack & Jones stuk på kläderna.
Hatplagg? Jeans som jag inte tycker snyggt på mig :-)

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du?
jobbar
Vad vill du bli? Vet inte, just nu jobbar jag ju som transportplanerare men om jag vuxit färdigt vet jag inte. Är nyfiken på inköpare eller nåt också.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? jodå
Är lönen viktigast?
den är viktig men inte viktigast


Boende:

Lägenhet eller hus?
lägenhet
Framtidsplaner med boende?  Ett hus eller radhus. Rätt stort (nåt av det) :-)
Litet eller jätte stort? Lagom eller hyfsat stort. Mycket som sköter sig självt. Gräsklippare som sköter mattan automatiskt m.m.
Drömboende? i ett fint hus som vi själva byggt
Landet eller mitt i stan? Jag vet faktiskt inte. Bägge har sin charm men för Willes skull, landet då...
Mysigt eller sterilt? En blandning. Beroende på rum tycker jag.

Lite allt möjligt:
Har du barn?
nej
Är otrohet okej? nej
Älskar du någon? Jag älskar flera st
Betyder familjen mycket för dig? ja, jättemycket!
Är du lojal? ja det tycker jag att jag är
Tycker du om att dricka dig full? Tycker om att festa sen att man blir full är väl okej men gillar bannemej inte dagen efter :-)
Hemmafest eller gå ut på krogen fest?? Beror på humör

Ny dag och nya utmaningar :-)

2009-01-07 @ 16:26:58 Kommentarer (2)
Två bra och roliga artiklar på aftonbladets hemsida idag:

Denna handlar om en hundägare som tog sig ut i vattnet för att rädda sin hund som gått igenom isen. Så jäkla bra gjort!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4131472.ab


Sen har vi även:
Ett mycket ungt kärlekspar, 5 och 6 år gamla, skulle ta tåget från Hannover i Tyskland till Afrika för att där gifta sig. Hehe, GRYMT :-)

Annars har det inte hänt så mycket idag... Tog ca 1 h 15 min att åka upp från Värnamo imorse då det var svinhalkigt och dåligt väglag. Kan hända att jag är lite feg när det gäller att köra fort i vinterväglag också men bättre att det lite FÖR försiktigt än tvärtom tycker jag!
AllmäntTrackbacks ()

I Värnamo idag

2009-01-06 @ 19:58:48 Kommentarer (2)
Idag är jag i Värnamo. Har varit en riktigt lugn dag än så länge. Gick upp vid 10.30 och åt en stabil frukost med äggröra, skinka och en massa olika gott pålägg. Juice och kaffe till dryck :-)

Sen blev det en långpromenix med Wille och sen lugnt några timmar efter det. Var och spelade bowling med A:s bror och pappa också. Gick sådär men vann nog ett par serier i alla fall även om det inte var några jättebra poäng. Kom nog upp i ca 130 nån serie :-)

Annars har det inte hänt så mycket idag. Ska jobba lite alldeles strax så ska byta dator nu då jag sitter med den privata. Sen ska jag äta lite goo mat som blev över sen igår.

kram så länge :-)
AllmäntTrackbacks ()

Trettondagsafton

2009-01-05 @ 23:55:59 Kommentarer (0)
Firar man denna dag tro?? Jag har ingen aning! Därför var jag bara tvungen att gå in på http://sv.wikipedia.org för att undersöka vad det över huvud taget står för :-)

Trettondagsafton har flera betydelser:

Trycker man sedan på länken trettondag jul så finns bland annat följande info:

Trettondedag jul eller trettondagen är den trettonde dagen efter (och inklusive) juldagen, d.v.s. den 6 januari. Om man inte räknar med juldagen blir 6 januari den tolfte dagen efter juldagen och i äldre svenska talades det om såväl tolftedag som trettondag jul.

Trettondedag jul är den sista stora helgdagen i det kyrkliga firandet av julen. Den definitiva slutpunkt sätts i SverigeTjugondedag Jul. Trettondedagens äldsta namn var epifania eller epifaniadagen ("uppenbarelsedagen"), och den blev en kyrklig högtidsdag under 300-talet. I likhet med den äldre österländska kyrkan firar den grekiska kyrkan fortfarande denna dag till minne av Kristi dop. Även inom den västerländska kyrkan firades ursprungligen dagen som Kristi dopdag


I spansk tradition heter dagen El dia de los Reyes magos, de tre vise männens dag, och firas den 6 januari. Den 5 januari ställer barnen ut sina gamla skor på förnsterblecket och när de vaknar morgonen därpå ligger där julklappar i stället.


Vad säger ni om att införa den spanska traditionen i Sverige? :-) Mer julklappar till Peter då ju.. hehe I och för sig är jag ju lite emot julklappar till nästa jul då det blev så fruktansvärt dyrt förra året :-)

Kan ju tillägga att jag inte har firat den på något speciellt sätt men ätit gott iallafall :-)

AllmäntTrackbacks ()

Funny Cats n dogs homevideos bloopers

2009-01-03 @ 01:56:23 Kommentarer (7)
AllmäntTrackbacks ()

Lördag :-)

2009-01-03 @ 01:42:38 Kommentarer (0)
Eller ja, natten till lördagen i alla fall.

Tog det lugnt efter jobbet idag och gick en långpromenad med Wille längst Vätterstranden. Vi kom nääästan hela vägen runt "våran runda", ungefär till östra torget, sen kom det en fyrverkerismäll en bit bort och Wille stirrade upp sig. Han fick inte panik som han får 9 av 10 ggr men han började dra som f*n. FATTAR INTE varför alla j*vla idioter fortsätter att smälla!?!? Jag köper att man fyrar av och smäller på själva nyårsafton och nyårsdagen MEN de smäller ju flera veckor innan och flera veckor efter!

Efter promenaden käkade jag lite, satt och lyssnade på bandyn (IFK Vänersborg-Motala) på Sveriges radio väst:s hemsida. Grymt kul att man kan lyssna på varje IFK match live där!! Hade text tv på också och följde övriga resultat (inte nåt intresserad eller? hehe).

Torbjörn kom mitt i allt också :-) spöade upp honom i curlingspelet granite 2. och sen lirade vi lite fifa 08 på playstation. Dock vann han med 2-1 i matcher där. Skall dock tilläggas att när vi körde avgörande matchen så hängde sig skiten när jag ledde med 1-0 så borde ju faktiskt ha vunnit då men men ;-)

Imorrn blir det nog rätt lugnt. Vi ska spela lite curling på söndag i en liten träningscup som Tony Pölder anordnar. Här i Jönköping spelas den så det blir vårat div 1 lag mot ett annat div 1 lag + mot ett elitserielag. Blir perfekt med träning inför nästa helg då vi ska spela 6 (!!) matcher i Göteborg mellan fredag och söndag. Blir tufft men ändå skoj!

Nedan, pappas Husqvarna "rödmyran", som han ska göra iordning lite nu framöver:Glömt att berätta att jag färgade håret mörkbrunt under mellandagarna också ju :-) Efter att pappa ville testa att färga det lilla han har kvar :-)

AllmäntTrackbacks ()

Förlovad!!

2009-01-02 @ 20:29:43 Kommentarer (7)

På nyårsafton gjorde jag och A, slag i saken och förlovade oss :-) Grattis till oss.. heheHar aldrig varit förlovad tidigare så det är något helt nytt det här :-) Får hoppas det går bra.

Eftersom vi bestämt och planerat det hela ihop så var det mer en rolig grej när jag satte på ringen. Ställde mig upp precis som jag skulle hålla ett tal och sedan kollade jag mer eller mindre av läget så hon inte ångrat sig... hehe

AllmäntTrackbacks ()