Lite deppig och även lite trött.... :-(

2008-09-30 @ 22:56:44 Kommentarer (0)
Idag är jag lite deppig. Vet inte varför utan känner mig bara väldigt väldigt ensam. Saknar både Anna och mina föräldrar + övriga familjen. Konstigt när jag har wille här som ett jättesällskap men det hjälper visst inte. Är trött som satan idag också så det spelar kanske in lite också... Saknar massa grejer och ibland känns Jönköping ganska tomt. Svårt att förklara men det är nog för att jag är så sällskapssjuk av mig.

Bild från lunchen idag :-)Bild på Wille under vår långpromenad (på vätterstranden),Snart bandysäsong igen, ska bli kul som fan!Ifk:s hejarklackOch sen till sist. Vilka jävla idioter det finns som gör sånt här:
AllmäntTrackbacks ()

Söndags kväll

2008-09-28 @ 22:31:44 Kommentarer (0)
Då har man kommit hem igen efter helgen i Vbg. Wille har fått följa med tillbaka så det är skoj :-) Nu får man gå ut och gå 4 ggr om dagen igen :-) Mycket jobb är/blir det men man får ju så mycket tillbaka så det är det värt.

Hjälpte min syster Maria och hennes man Greger, att masta av deras segelbåt idag också innan jag åkte. Sen fixade jag och pappa min gamla trampebil som Viktor ska få ärva.. Eller ja, det var mest pappa som fixade men jag var med och pillade lite.AllmäntTrackbacks ()

Vänersborg denna helgen...

2008-09-27 @ 21:48:32 Kommentarer (0)
Hello, har halvbeslutat mig för att inte skriva så långa blogg inlägg för att kanske bli bättre på att uppdatera bloggen (är ju mindre jobb) hehe. Försöka ta nån bild varannan dag eller nåt istället och slänga ut så blir det en blandning av text och bilder (mindre text och mer bilder). Men vi får väl se.

Åkte till Vänersborg i torsdags kväll för att gå till tandläkaren på fredag morgon. Inga hål och han var ganska nöjd med hur jag har skött mina tänder sen förra gången jag var hos honom, för ca 1 år sen. Har ju en privattandläkare som både är gammal granne med min pappa och även lite halvkompis med honom i dagsläget :-)

Under fredagen för övrigt så jobbade jag några timmar hemifrån med den bärbara jobbdatorn samt att jag och pappa var ute och provkörde (lekte) med hans "nya" sportbåt :-) Den gick riktigt bra, 32 knop toppade vi den med. Sen däckade jag i soffan vid 15 tiden och sov till 20.00 på kvällen. Sen lyckades jag ändå somna vid halv 1 så tror inte jag är helt 100. Ganska förskyld och har haft konstant ont i huvudet i 2 dagar nu....

Idag har vi dels flyttat ett litet träd som växer här hos mamma och pappa. Sen har vi lagt om en massa plattor vid deras hus också. Kommer lite bilder på allt möjligt här nedan.

Vi var ute på maden en sväng idag också och hämtade alla plattor och körde lite traktor.AllmäntTrackbacks ()

Gullig video :-)

2008-09-24 @ 22:41:21 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Söndag och bättre med förkylningen

2008-09-21 @ 19:50:06 Kommentarer (0)

Ja, då vart det söndag idag då :-) Helgen har varit lugn då jag har varit knallförkyld ända sen i torsdags förra veckan....

Har hyrt film 3 dagar i rad :-) Håller ju inte på med såna där olagligheter med att ladda ner film från nätet. För jag vet ju att det är mer vanligt förekommande än tvärtom. Sen om detta beror på att jag är världens laglydigaste människa eller om det är för att jag inte är så duktig på det kan ju diskutera :-)

Anna kom upp under lördagen och stannade tills idag, vilket var himla skoj! Jag kände att jag inte orkade ta mig någonstans både pga feberkänning och förskylning men även att min lägenhet var i så himla dåligt skick. Var tvungen att göra en rejäl städning med både plocka iordning inför vintern, dammsuga och tvätta golv. Och då jag varit iväg mycket den sista tiden så var det gött att va hemma och dona lite.

Har lånat mammas bil sen förra helgen då jag var i Vänersborg också förresten :-) Audin skulle det bytas olja på och våran billyft hade pajat pga nåt elfel så fick byta lite. Bild på den kommer här nedan :-) Kommer även en bild på pappas nya båt som jag har tänkt att hjälpa honom att göra iordning.


 

AllmäntTrackbacks ()

IDOL - Presenterar Marcus Brander De Silva

2008-09-17 @ 21:42:37 Kommentarer (0)
En av mina vänner från Vänersborg (okej, Vargön är det egentligen), var med i Idol under gårdagen. Men har kollat på programmet och de visar tyvärr inte hans audition MEN när man kollar vilka som gått vidare så är det bannemej med :-)


http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.605415


Försökte få länken att visas direkt här i fönstret men det lyckades jag inte med :-(

Han är GRYMT bra så bara att surfa in och kika lite på honom!!


Annars om man åter går till det vanliga bloggandet.

I helgen var jag och Anna iväg till kolmården med jobbet. Var riktigt skoj med både lite lekar och finare middag på kvällen. Enda som förstörde lite var en idiot (hänger inte ut honom), som kom från ett annat kontor. Satt bredvid mig och var allmänt otrevlig med kommenarer som "hur fan kan man komma från Vänersborg, det skulle jag inte säga till folk" och "du är ju helt dum i huvet som ens pratar om bandy som sport". Kan tillägga att han även hotade mig med stryk under ett par tillfällen. Han frågade om jag åkt på rejält med stryk nån gång och sa att det nog var dags för fler tillfällen m.m. Sa till honom, att om han hade problem med nåt så kunde vi gå ut men som vanligt var det mer snack än handling. Helt jävla pantad kille (gubbe, då han va mellan 40-50).

Sen så blev Anna förkyld som fan (bröt ut på söndagen) och fick feber som fortfarande inte har lagt sig. Jag har nu dragit på mig liknande symptom med trötthet och febrig känsla.

Bara att bita ihop och ta sig till jobbet imorrn!

/PN
AllmäntTrackbacks ()