Sista inlägget inför helgen :-)

2008-10-30 @ 22:33:33 Kommentarer (2)
Imorrn åker jag till Vänersborg och då jag fortfarande inte skaffat något mobilt bredband och mina föräldrar fortfarande inte har skaffat internet uppkoppling så kommer jag inte blogga något under helgen. Planen är att jag åker från jobbet imorrn vid ca 16 tiden (tänkte börja ca 07.00 imorrn). Tar det lugnt med föräldrarna imorrn kväll. På lördag ska jag lira paintball med ett kompisgäng och sedan är det 30 års fest på kvällen.

Söndag fyller mamma år så då blir det att va hemma och fira henne lite, sen ska ju även pappa "firas", få sin fars dag present en vecka innan och så :-) Drar tillbaka till Jönköping framåt eftermiddagen eller kanske snarare kvällen, vid 17-18 tiden. Wille ska få följa med tillbaka också vilket ska bli riktigt skoj! Men även lite jobb igen då jag har honom själv här i stan. Men men, fördelerna överväger ju nackdelarna.

AllmäntTrackbacks ()

Nissan 200 SX

2008-10-30 @ 18:18:12 Kommentarer (0)
Måste bara hedra min första bil (om man inte räknar att jag och mamma hade en toyota corolla ihop :-) )

Men man får bortse att det står billiga bilar i början, även om det kanske är det om man jämför med andra sportigare bilar :-) Jag hade en mörkblå nissan 200 sx, ska lägga ut en bild på den nån dag när bildfunktionen är igång igen. Funkar inte, här iallafall, just nu.
AllmäntTrackbacks ()

Skum video som de tipsade om i METRO häromdagen :-)

2008-10-30 @ 18:13:11 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Trött och filmkväll idag!

2008-10-30 @ 18:10:51 Kommentarer (0)
I början av veckan hade jag planerat in träning denna torsdag men nu är jag helt stekt! Ont i huvudet, trött, hungrig och bara allmänt off :-( Men men, vissa grejer kan jag ju göra nåt åt. Som t ex att äta :-)

Hyrde en film precis också. Det var svårt som sjutton att välja men till slut så tog jag en "Quentin Tarantino" film, som heter "Hell Ride". Verkar inte så bra men kände för en enkel film och vissa av de här lite okända (om den nu är okänd), kan ju vara ganska bra ändå.

Ska gå och diska snart också, innan jag degar ihop totalt framför tv:n. Skitväder ute så ut ska jag inte gå! Är lite orolig för vädret och väglaget imorrn. De säger ju både på radio och i tidningarna, att det ska bli hur halkigt som helst och snö/regn, kallt som fan osv. Jag ska ju åka till mina föräldrar i Vänersborg imorrn vid 16 tiden. 2 timmars bilresa vid bra väder/väglag. Sommardäck på också, så känns ju inte som jag har bästa förutsättningarna kanske. Men men, vi får väl se hur det går, brukar alltid lösa sig tillslut.

En bild från jobbet här nedan, lägg märke till vilken jäkla oordning jag har! Usch... Testade att ha 2 skärmar på idag (laptoppen samt den vanliga) men kändes krångligare och krångligare så längre tid det var så. La ner till slut :-)

AllmäntTrackbacks ()

Modebloggar för killar

2008-10-29 @ 21:41:54 Kommentarer (5)
Hmm, är det någon som känner till lite bloggar som killar har skrivit? :-)

Är lite nyfiken på modebloggar i första hand men även andra som man kan snoka runt på.

Hittade den här, verkar bra:

http://modeman.feber.se/
AllmäntTrackbacks ()

Motto

2008-10-29 @ 21:17:48 Kommentarer (1)
Hittade även några fina ord :-) Även dessa på Saras sida.

"Mörkret är bara till för att du ska kunna se stjärnorna på himlen" /Sara Bodin!


"Att gråta är bra. För då rensar man ögonen och ser klarare" /Peter Stormare

AllmäntTrackbacks ()

Top 20 drama scenes

2008-10-29 @ 21:14:02 Kommentarer (0)
Hittade ett klipp som var sorgligt på Saras sida som jag ville "publicera".
AllmäntTrackbacks ()

Träning och curling idag

2008-10-28 @ 22:28:52 Kommentarer (6)
Idag blev det träning en sväng efter jobbet (får passa på nu när Wille är i Vänersborg), får ju så dåligt samvete när han har varit själv mycket och sen går jag ut med honom för att sticka igen :-( Tränade lite bröst och triceps med Torbjörn. Sen åkte vi upp till curlinghallen och spelade en minimatch mot varandra. Förlorade dock med 5-4 men jämt och spännande var det :-) Kommer lite bilder här nedan. + ett par bilder från Grekland, Naxos som var semestermålet i somras. Dit längtar man ju tillbaka en hel del nu när det är svinkallt så man fryser ända in i märgen. Är hur frusen som helst så kommer tempraturen under nollan så åker långkallingarna på direkt sen blir det varmt som helvete på jobbet så då får man byta om igen :-) I lands problem det här...

    

    
AllmäntTrackbacks ()

Utmaning

2008-10-28 @ 17:06:24 Kommentarer (3)

Utmanad av Linda


Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

Berätta 7 saker om dig själv både knäppa och alldagliga.

Utmana 7st i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.

Låt dem får veta att du utmanat dem genom att lämna en kommentar hos dem.  1. Är INTE en vanemänniska, kan komma på mig själv att t ex ta en annan parkering på jobbet då jag inte vill ställa mig på samma varje dag (tvångstankar? :-) ).
  2. Försöker sluta snusa (portion) men faller alltid tillbaka. Ibland någon dag senare, ibland en vecka senare eller ett halvår.
  3. Jag tycker spindlar är skitäckliga (speciellt långben (säger man långbenar? :-), och harkrankar).
  4. Har lite lite åldersnoja,vill inte blir äldre och vill ju inte bli pappa allt för sent.
  5. Känns lite tomt ibland (i Jönköping) Saknar familjen i Vänersborg de stunderna. Bara att kunna åka och ta en fika med mamma hade vart skoj :-)
  6. Känner mig lite vek ibland(psykiskt, för att va kille?) Har lätt för att visa känslor, gråta och tar lätt åt mig.
  7. Tycker det är lite jobbigt när det är stora folksamlingar, t ex när man ska handla julklappar och man trängs med hur många som helst på nåt köpcenter.


Elin
Frida
MustaVeri
Åsa
Sofie
Robert Nehmé och Jessica Limont
Frida (jag och fotbollsspelarn)

Många killar jag länkade till :-) Är nog/visst inte så många som bloggar!

AllmäntTrackbacks ()

Jobbat, köpt födelsedagspresent till mamma och tränat idag...

2008-10-27 @ 22:05:04 Kommentarer (1)
Idag har jag jobbat (som vanligt)... Köpte en mobil till mamma (okej, skvallra inte för henne nu om ni träffar henne), bild på en likadan kommer här nedan. Tog ett kort på en likadan som en kompis hade när jag träffade honom under helgen. Thomas och även kallad Kai :-) Jag och Maria (min syster) ska ge mobilen till henne på söndag då hon fyller år, 64 bast blir hon :-) Sen ska pappa få sin fars dag present samtidigt har vi tänkt. En bok som heter "Ferguson i Sverige 947-1957", den handlar alltså om traktormärket Ferguson. Han har ju ett jättestort traktor intresse och håller just nu på att renovera en Ferguson "Grålle". En jubileumsmodell som kallas för guldkalven.

Sen blev det lite träning med Torbjörn idag på Nordic Club här i Jönköping. Kan väl inte säga att jag kommit igång riktigt än men har iallafall tränat 3 ggr på 1,5 vecka så det går ju åt rätt håll iallafall. 3 ggr i veckan är målet och blir det en fjärde gång är det som en bonus. Men det är ju svårt att hinna med då jag spelar innebandy varje onsdag och ska försöka träna curling varje tisdag... hmm, inte så många dagar kvar då :-)Parkerade bredvid min "drömbil" idag i mitt parkeringshus :-) En DODGE MAGNUM. Så jäkla grym bil men dyr som satan, både att köpa och att äga så förmodligen kommer jag aldrig skaffa en sån men drömma går ju. Lägg märke till vad liten min bil ser ut.. hehe

AllmäntTrackbacks ()

My Lamborghini Garage

2008-10-25 @ 11:47:00 Kommentarer (2)
Tänk om man hade haft så här mycket pengar :-)
AllmäntTrackbacks ()

Marley and Me, nu blir boken film! (Riktigt bra bok).

2008-10-25 @ 11:36:24 Kommentarer (0)
Jennifer Aniston and Owen Wilson spelar huvudrollerna! Kolla trailern här nedan!

AllmäntTrackbacks ()

Bert Karlsson om cancer

2008-10-23 @ 20:53:52 Kommentarer (2)
Detta inlägg blir väl kanske inte så upplyftande att läsa MEN kände ändå att jag ville skriva om det. Sitter och läser GT för fullt och Bert Karlsson har en hel sida i början på tidningen. Rubriken är "VI LÅTER MÄN MED CANCER ATT DÖ".

Kan skriva första delen:

Sverige investerar i att rädd liv. Och det är bra. Men gör samhället, de folkvalda beslutsfattarna, verkligen de rätta prioriteringarna när vägverket får miljarder till att bygga väga och byta skyltar i ambitionen att spara ytterligare 150 liv om året, samtidigt som sjukvården indirekt tar livet av tusentals svenskar som av ekonomiska skäl inte tillåts testa om de har prostatacancer eller tarmcancer?

Jag har aldrig sett så på saker och ting men läste  att år 2006 så fick 9263 svenska män diagnosen prostatacancer och varje år så insjuknar omkring 5500 svenskar i cancer i tjocktarmen eller ändtarmen. Varav min pappa är en av dessa!

Men ligger det inte nåt i allt det som jag (okej, GT) skrev ovanför?? Vägverket får miljarder för att spara 150 liv när man skulle kunna satsa ganska många av dessa miljarder på att "rädda" eller underlätta för flera tusen!

Jag håller med Bert i det han skriver och hoppas att det kan bli ändring på detta i framtiden.
AllmäntTrackbacks ()

Gräset grönare på andra sidan!?!? :-)

2008-10-22 @ 22:35:22 Kommentarer (1)
Hehe, fick den här "historien" på min jobbmail häromdagen :-)AllmäntTrackbacks ()

Man blir ju förbannad!!

2008-10-22 @ 21:02:59 Kommentarer (0)
Kolla länken. Fan va förbannad man blir, ett skott i nacken ska ju nästan en sån person ha.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3599727.ab
AllmäntTrackbacks ()

Tränat idag, pumpad däck och ätit :-)

2008-10-22 @ 20:25:12 Kommentarer (2)
Nu har jag precis varit iväg och tränat! Gött som satan var det men det gick inte så bra. Inte så konstigt då jag inte har tränat på länge. Vågade inte ens kolla vilket datum som jag var där senast.. hehe
Blev lite pastaskruvar och falukorv som mat. Inte så avancerat men helt okej + en liten matlåda blev det.

Nu sitter jag och kollar på bonde söker fru, fan vilket jävla program :-D Lite småkäckt är det men även lite töntigt :-)

Efter jobbet så stack jag och köpte en bok, Conn Igulden heter författaren och hans första bok i serien jag läste hette "stäppens krigare", nu har han släppt "bågens mästare". Böckerna handlar om Djingis khan och är riktigt bra. Dock gjorde jag bort mig lite då jag gick och köpte den sen när jag kollade mailen så hade jag fått ett mail, där det stod en bekräftelse på min beställning av just "bågens mästare", då har jag bokat bokdjäveln :-) Hmm, men det måste väl va öppet köp på BOKIA eller?? Fast då kan man ju köpa böcker och sen lämna tillbaka dem om man läser inom 30 dagar eller?!?! 

Bågens mästare


Försökte pumpa min cykel idag också, den har nån race ventil på däcken och när jag väl försökte få i luften så gick det inte. Fick svälja stoltheten och gå in och fråga, tjejen i kassan fick följa med ut och visa att man skulle skruva upp en liten metallgrej som satt där sen så gick det fin fint :-)

Vi har ju massa KTM motorcyklar på jobbet och jag säger bara faaasen, vad jag vill ha en sån här:

 

Måste dock skaffa motorcykelkort först, men sen ska jag bannemej köpa en sån här :-) Får be om ursäkt för det lite suddiga kortet!
AllmäntTrackbacks ()

Lista/listor :-)

2008-10-21 @ 13:01:14 Kommentarer (2)
Har du...
Förnekat förintelsen?
Nej...
Följt Skilda världar? Nej, men såg no nåt avsnitt när det gick för flera år sen :-)
Sagt nej till ett samlag? Jo det har nog kanske hänt en gång (då var jag nog medvetslös eller nåt.. hehe).
Snott någons mobiltelefon? Nope, har en egen och en jobbmobil :-)
Varit medvetslös? Inte vad jag vet, eller ja kanske då jag inte kunde ha sex då.. hehe
Gjort nåt riktigt dumt? Jo rätt många dumma grejer
Gjort nåt du verkligen ångrar? Ja, finns ett par saker som jag har ångrat i mångar år.
Blivit full på ett släktkalas? Nej, det har jag ej..
Varit full i skolan? Nja, inte supit till när jag gick i skolan men bakis som sjutton kom man dit några ggr.
Blivit portad från en krog? Nej, men många av mina gamla kompisar blev det :-)
Varit full på julafton? Japp, eller ja.. salongsberusad mer kanske men det är ju en balansgång ibland.
Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år? Jodå, det har jag allt varit.
Slagit sönder en tv? Nej
Önskat att du var det motsatta könet? Nej
Fått barn? Varit inblandad i det där men har aldrig fått något.
Åkt ambulans? Nej.
Gjort nåt riktigt olagligt? Beror väl på vad man menar med riktigt
olagligt?!
Fått din mamma att gråta? Ja det har tyvärr hänt några gånger.
Blivit polisanmäld? Nej
Slagit ner någon? Ja
Slagit någon blodig? Inget jag är stolt över...
Skämts över dina föräldrar? Har nog hänt tyvärr.
Skämts över din bästa kompis? Har nog hänt det också tyvärr.
Ätit från en papperskorg? Haha, Neeej, shit va äckligt.
----------------------------------------------------------------------------
-------
Senaste person som...
Sov i din säng
: Me, myself and I :-)
Såg dig gråta: Anna eller mamma tror jag.
Fick dig att gråta: När jag fick reda på att pappa har cancer.
Du delade en drink med: Hmm, Anna när vi va ute sist gång tror jag.
Du gick på bio med: Anna
Du gick på stan med: Min familj var här i lördags så det var dem.
Skällde på dig: Vet inte.. Längesen isåfall :-)
Skickade ett e-mail till dig: Fick från tidningen bilsport för ett tag sen.
----------------------------------------------------------------------------
-------
Har du någonsin...
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det
: Japp, säger inte det ordet om jag inte
verkligen menar det.
Bråkat med ditt husdjur: Jo, vi bråkade lite när Wille skulle in till vetrinären häromdagen.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej, det tror jag inte.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨
Varit i...
Usa: Nope
Norge: Yes.
Finland: Yes.
Kina: Nope.
Tyskland: Yes.
Kanada: Nope.
Österrike: Nope.
Spanien: Yes.
Afrika: Nope
AllmäntTrackbacks ()

Bra helg...

2008-10-21 @ 00:44:19 Kommentarer (3)
Helgen har varit kanon när familjen kom hit och firade mig under lördagen. Var på IKEA en sväng och köpte en matta som födelsedagspresent till mig själv från mina föräldrar. Fick även ett par riktigt fina skor (givetsvis som jag själv valde ut :-) ). Är trött som satan idag och är uppe aaalldeles för sent som vanligt. Borde ju gå och lägga mig redan vid 22-23 tiden men vill få ut så mycket som möjligt av dan och då är det nåt som får stryka med tyvärr. Funderade en sväng ikväll hur allt hade sett ut om man bott kvar i Vänersborg?... Jag trivs jättebra här och har världens goaste flickvän så det är inte det... Men man funderar ju lite på hur det hade varit, om man åkt hem till mamma och pappa flera ggr i veckan, hade jag tillbringat mycket tid med min far och grejat? Hade jag haft bättre kontakt med min syster och mina kompisar? Dumt egentligen att ens tänka så men det känns lite tomt ibland. Speciellt när inte Wille är här också så man sitter helt själv i lägenheten. Men men, så är det ju ibland, man kan ju inte alltid va på topp säger de ju :-)

Nedan kommer bilder på både mattan, Viktor och lite bus:

Fick en ett skitsnyggt Thomas Sabo armband av Anna :-)


AllmäntTrackbacks ()

Wille fick akupunktur :-) och fasadrenovering på G

2008-10-18 @ 00:23:03 Kommentarer (0)
Igår (torsdags), fick Wille träffa både kiropraktorn (igen) och så fick han akupunktur :-) Kolla bilderna nedan! Jag köpte även lite kosttilskott mot hälta, dvs att han haltar lite. Vi får hoppas det hjälper nu men tycker redan han är mycket mycket piggare så känslan säger att det är på väg mot bättre tider :-)Fasadrenovering på G: FÖREJUST NU:

AllmäntTrackbacks ()

Curlingbikini :-)

2008-10-15 @ 22:14:21 Kommentarer (2)
AllmäntTrackbacks ()

Cykellampor

2008-10-15 @ 19:49:43 Kommentarer (0)

Igår satte jag äntligen på mina cykellampor på min "nya" cykel :-) Hade fått dem av pappa för flera månader sen :-) Trångt som sjutton är det på styret nu... Polisen har ju hittat min gamla cykel i somras men jag har fortfarande inte fått tillbaka den... Jäkla skit att det ska ta så lång tid. Ska nog sälja den när jag väl har fått den och putsat upp den. Har ju en dyrare variant på cykellampa på den cykeln också så tanken är att jag ska ta det fästet och flytta över till min "nya" cykel.

Annars är det inte så mycket nytt. Jag fyller 28 år imorrn och Wille ska till vetrinären för både vaccinering och kiropraktik :-) Ska testa kiropraktorn en gång till så får vi se hur det går. Stundtals tycker jag att han är bättre men ibland även sämre.

AllmäntTrackbacks ()

Hmm, blev William ledsen??

2008-10-15 @ 00:08:10 Kommentarer (0)
När jag och min första flickvän gick isär efter att vi hade haft William (Wille) i ca 2 år??

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article3522314.ab

Har inte märkt så mycket på honom så sätt men han blir extremt glad de få gångerna han har träffat Emelie efter det...

Såg reklam för cadillacklubben vid en statoilmack strax nedanför Jönköping häromdagen:


Och vad är det här för lustigt namn på åkeriet??Sen till sist... De har börjat att renovera/fixa till fasaden på huset där min hyreslägenhet ligger i :-)

AllmäntTrackbacks ()

Matchtown Trophy i Jönköping under helgen

2008-10-12 @ 20:18:54 Kommentarer (1)
Blir kort uppdatering. Vi blev 5:a i tävlingen av 16 lag och enligt oss själva borde vi kommit bättre till men tyvärr så har vi en låg lägstanivå samtidigt som vi har en väldigt hög högstanivå. Får ta nya tag till nästa tävling helt enkelt.Drufva plockar bland våra förnödenheter :-)Wille gosar med sin häst/"snuttefilt"?/gossedjur förra veckan.

AllmäntTrackbacks ()

Hundkiropraktik (efter bilolyckan?) och Curling idag

2008-10-07 @ 22:23:04 Kommentarer (5)
Idag var jag med Wille hos vetrinären för att kolla "hälta" (han haltar lite på vänster framben) och tänderna på honom. Det är ju som en bil, man måste ju in på service ibland :-)
Tänderna var fina på honom och haltandet var inte såå farligt MEN vetrinären var utbildad och höll på med hundkiropraktik (länk för att läsa om det: http://www.ryggen.se/hund.php ), så hon klämde och gjorde massa grejer med honom. Fick gå 10 min med honom och när jag kom tillbaka så tyckte hon att det hade hjälpt lite. Jag tyckte också det såg bättre ut. Bokat telefontid med henne nästa vecka och så kanske jag ska låta henne ta hand om honom en gång till efter det. Nu när jag läst inne på sidan jag länkade till så mittstänker jag faktiskt att allt detta med rygg och ben som han förmodligen har lite ont i, kommer efter bilolyckan som både han och jag var med i under våren 2006 :-(Sen så har vi en bild från jobbet. Vad kan det va i detta pakete tro????? :-DVar och spelade curling med Torbjörn idag också. Kommer lite bilder på det här nedan:

Fort gick det också :-) Minst i hundra.. heheVi spelade minimatch som jag dock förlorade med 5-0 trots att jag vann "lotten" innan matchen. Enda jag kan och vill skylla på är att Torbjörn sammanlagt har 9 timmars istid denna säsongen mot mina fjuttiga 3... hehehe

AllmäntTrackbacks ()

The OC

2008-10-06 @ 22:33:58 Kommentarer (3)
Det var en grym serie.. Synd att den inte går längre...
AllmäntTrackbacks ()

Haj!! Sicken tur han har :-)

2008-10-06 @ 20:47:24 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Lista...

2008-10-06 @ 20:38:23 Kommentarer (0)

1. Vad heter du? Peter
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hmm, aldrig funderat på det ens J
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ingen aning, de har inte sagt nåt.
4. Vilket stjärntecken är du? Vågen
5. Vilken årgång är du? -80
6. Vart bor du? Jönköping
7. Bott utomlands? Nope
8. Flyttat antal gånger? 2
9. Vart skulle du vilja bo? Bra fråga. Trivs bra här i Jönköping men trivdes bättre i Vänersborg.... Hmm, kanske blir bättre frampå J
10. Vilken skolklass? När då? Jobbar ju nu J
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Ingen aning.. Kallar mig transport coordinator för tillfället iallaflall hehe.

UTSEENDE
1. Hur lång är du? Ca 1,80 cm
2. Hur mycket väger du? 69 kg sa företagsläkaren för några veckor sen när jag var där på en årlig kontroll (nu dröjer det dock några år till nästa då chefen sa att jag var så ung J )
3. Hårfärg och frisyr? Mörkblondt och ganska kort
4. Ögonfärg? Vet ej, blågrå eller nåt kanske J
5. Mest nöjd med? Hmm, bra fråga... Ögonen kanske J
6. Minst nöjd med? Vikten, smalhet och kroppen.. hehe, men delmålet är ju nått om 1 kg (70 alltså). Sen måste jag träna mer...
7. Skostorlek? 42-43
8. Glasögon? Nej
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Nej, har däremot haft en ring i vänsterörat.

FAVORITER
1. Filmer? Många.. Nyckeln till frihet är grym men det finns fler.
2. Låtar? Vet faktiskt inte, gillar ju många...
3. Årstider? Sommar tror jag men även vintern är charmig på sitt sätt (förutom när snön/isen ligger på vägbanan och jag glider omkring)
4. Mat/dryck? Kött och vin J
5. Djur? Hund (Wille)!
6. Färg? Svart och gult
7. Parfym? Olika men Hugo Boss är grym
8. Tv-program? Inget speciellt
9. Ämne i skolan? Pluggar ju inte längre
10. Sysselsättning? Transportplanerare

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Har 3 olika vår/sommar jackor som jag använder nu men snart är det dags för vinterjackan/vinterrock.
2. Vad använder du just nu för skor? Street skor men skulle behöva köpa spring/gå skor egentligen då jag är ute med Wille 4 ggr om dagen.
3. Favoritfärg på kläder? Olika...                
4. Favoritmaterial på kläder? Vet faktiskt inte, inget speciellt.
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Lite mer avslappnande eftersom jag har jeans och skjorta på mig J
6. Favoritaffärer? Nordins (pappas gamla) hehe, Jack & Jones, Company och H&M
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? mellan 200 och 1000 kanske....
8. Favoritmärke? Gillar Ripcurl, Billabong och Qvicksilver (men köper mest sommarkläder i dessa märken).
9. Vad har du för byxstorlek? Hmm, Jeans har jag nog 32-34 i eller nåt.
10. Vad har du för tröjstorlek? M

BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Hette blir det, han dog när jag var liten (2 år eller nåt). Kommer faktiskt inte ihåg (pinsamt), Signe hette min mormor i alla fall...
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? kvitton, nycklar, pengar och hundbajspåsar J
b) Jobbväska just nu? Laddare till den bärbara och en mini mouse.
c) Handväska eller liknande just nu? Samma som jobbväskan
3. Vad är du beroende av? Slutade snusa i förrgår för 5:e gången eller nåt men kanske nikotin då?
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Använder inte det...
6. Vad tror du på? Jag vet inte, hoppet kanske. Att hoppet är det sista som överger en. Jag har hoppats på mycket många gånger...
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? är inte troende men har inte gått ur kyrkan. Tycker det är fint i kyrkan men går inte dit mer än på bröllop, dop och dylikt.
8. Vad köpte du senast? Mat på hot asia igår J
9. Har du nåt husdjur? Ja, min hund William. Blandras, golden och norsk buhund.
10. Var bor du? I en 2:a mitt i centrum, Jönköping. (60 m från gågatan J )

AllmäntTrackbacks ()

Skogsturken

2008-10-05 @ 14:06:51 Kommentarer (0)
AllmäntTrackbacks ()

Söndag och lite bakis

2008-10-05 @ 13:22:23 Kommentarer (0)
Igår var vi hemma hos en tjejkompis, Ulrika på lite fest (hon fyllde år förra veckan men hävdade bestämt att det inte var därför hon hade fest..hehe)

Kommer inte skriva så mycket idag men däremot lägga upp en bild på huset där min lägenhet ligger i. Riktigt fult är det men förhoppningsvis så ska de fixa iordning det lite nu. Man ser att de har börjat lite.

AllmäntTrackbacks ()

Förändring, mer sex mindre text

2008-10-02 @ 20:46:35 Kommentarer (5)
Följ min blogg med bloggkoll

Hehe, skojade givetvis när jag skrev mer sex som rubrik. Jag menar att jag ska förändra bloggen lite eller det kanske ni till och med har sett att jag har börjat göra. Det har varit och kommer att vara mindre text och desto mer bilder. Ska försöka uppdatera bloggen varje dag men minst varannan dag iallafall. Och då lite text och 1-3 bilder kanske. Eller kanske nåt roligt youtube klipp kanske :-)

Fick nya visitkort på jobbet nu men de hade råkat trycka den gamla mailadressen så de är redan för gamla.Låglandstapir (vi var ju på kolmårdens djurpark med jobbet för några veckor sen)AllmäntTrackbacks ()

Piggare idag, innebandy och fikat hos Henke denna dag.

2008-10-01 @ 23:33:36 Kommentarer (0)
Bloggtoppen.se

Idag är allt lite bättre även om tröttheten fortfarande gör sig lite påmind. Jobbat, fikat hos Henke och spelat innebandy!På jobbet, jag gillar visst rosa lappar (jeje, är man bara säker på sin sexualitet så) hehe.Numera heter företaget jag jobbar på, Bring Logistics (förut hette vi Transflex).Och så blev det jordgubbskräm efter innebandyn :-) Sååå nyttigt med röd mjölk också ;-)

AllmäntTrackbacks ()