Operation genomförd nu är det bara att vänta....

2008-05-21 @ 16:03:11 Kommentarer (1)
I torsdags genomfördes en titthålsoperation på pappa. Pga att cancern har spridit sig så vågade de inte operera bort huvudtumören (varför vet jag inte men tror att det kan spridas mer om de pillar på den). Det de gjorde i torsdags var alltså, att koppla på stomipåse utanpå magen. Allt har gått bra iallafall så det är ett litet litet steg i rätt riktning! Nu ska vi vänta 3-4 veckor och då ska cellgiftbehandlingen börja! Sen får vi se om det går att bromsa eller går att bota cancern!

Pappa fick iallafall komma hem från sjukhuset igår och han var även ute med Wille på kvällen vilket var väldigt roligt att höra. Dock så säger mamma att han är på väldigt dåligt humör men det hade nog alla varit i hans situation känns det som.

Jag var alltså och lämnade Wille, i Vänersborg under fredagen. Tror att både mamma och pappa uppskattar detta jättemycket (var planerat sen länge att jag skulle göra detta). Nu funderar jag på att han får vara kvar där ända fram tills slutet av juli (har semester v28-30 tror jag). För när jag pratade med mamma så sa hon att pappa var så himla glad att Wille var där och kan jag på nåt sätt "hjälpa till" i behandlingen så vill jag givetvis göra detta!

Som sagt... En dag i taget här nu....
AllmäntTrackbacks ()

Cancern har spritt sig... Fan!

2008-05-12 @ 19:52:08 Kommentarer (1)
Idag har jag fått reda på att pappas ändtarmscancer har spritt sig till både lever och lungan/lungorna. Faan! Vet inte riktigt hur jag ska tackla beskedet. Blev inte lika ledsen som när jag fick reda på att han hade cancer men känner mig halvknäckt nu. Man har ju gått och känns sig tom inombords så länge detta har pågått och på nåt sätt så kan man inte tänka så mycket nu utan bara vara.

Han ska tydligen träffa narkosläkare på onsdag, operation på torsdag och sen vet jag inte så mycket mer. Cellgiftbehandling har de pratat om. Ska sätta in efter operationen i ca 1 månad och sen ska han hålla upp i 3 månader eller nåt.

Tycker väldigt synd om mamma också som kommer att gå själv och grubbla över allt. Hon berättade själv att hon kommit ner i ganska djupa svackor :-( Hoppas det blir bättre och att hon får lite sällskap när jag lämna Wille där till helgen.

image83

image84
AllmäntTrackbacks ()

William fyller 7 år idag!!! Grattis älskling

2008-05-06 @ 10:21:43 Kommentarer (2)
Idag fyller Wille 7 år!! Grattis gubben!!

William är min hund för er som inte vet :-) Jag och mitt ex Emelie döpte honom till det innan det blev Sveriges populäraste killnamn.

Idag blir det presenter när vi kommer hem från jobbet då! :-) Återigen, grattis min pojk!

image82
AllmäntTrackbacks ()

Nu kör vi igen. Cyklat idag och vart i Vbg (Vänersborg) över helgen och valborg :-)

2008-05-05 @ 11:58:47 Kommentarer (0)
Under valborg och helgen har jag varit i Vänersborg. Skulle tagit massa kort när jag och pappa grejade men det blev aldrig av :-( Däremot fick jag tag på en massa kort som mamma tagit senaste året (t ex när jag var tomte under jul..hahaha). Endel av dessa tänkte jag publicera här på bloggen!

Var ute en sväng i lördags, butlers i Trollhättan. Var helt okej. Skoj att träffa alla kompisar. Shuvit, mackan, mfl.

Annars har jag mest umgåtts med familjen.

Cyklade till jobbet idag och invigde min nya cykelhjälm :-D

kolla nedan va goo den är :-)

AllmäntTrackbacks ()