Ska vi se... Midsommar över och semestern närmar sig!

2008-06-23 @ 23:18:04 Kommentarer (0)
Är riktigt usel på att blogga men men, gör ändå mitt bästa ju :-)

Midsommar spenderades i Vänersborg med omnejd! Åkte till Värnamo och hämtade Anna på midsommarafton och kom upp så sent som ca 21 tiden till mina föräldrar, till deras sommarstuga i "bräckan". Vi grillade och hade trevligt. Sen var jag, Anna, Shuvit och Annelie på smögen under lördagen och passade även på att svänga förbi Kungshamn (man åkte typ igen det, 2 km innan smögen), hälsade på vargön gubbarna som hade hyrt 5 stugor där.
Sen blev det grillning i mammas och pappas sommarstuga igen på kvällen :-)

Söndagen, blev det stugan igen men denna gången, färskpotatis och sill. Åkte även till min syster en sväng och hälsade på. Var ute och brummade lite med mini hondan en sväng också :-) Bild på en liknanden kommer här nedan, den är dock höjd eller nåt ser det ut som.

Efter vi varit hos min syster åkte vi direkt till Värnamo, Var rätt slitna fast jag för min egen del inte drack EN ENDA droppe alkhol under helgen, grymt imponerad :-)

Måste bara tillägga att min pappa var väldigt pigg och var precis som vanligt så det var både skoj och skönt att se!
Hoppas inte cellgifterna bryter ner honom för mycket och att de kan minska ner/ta bort tumörerna eller nåt!

Idag har jag mest tagit det lugnt. Strulat som fan på jobbet så fick jobba över en stund + att jag suttit ca 2 timmar under kvällen. Har kollat på Rambo 3 idag också.

Här är bilden på en liknande mini honda fast denna är mycket nyare och fräschare. Inte den gula och fina tanken heller :--)

Honda Z50J - Monkey Bike 1981 pict big
AllmäntTrackbacks ()

Bröllopet över och pappa har börjat på cellgift

2008-06-10 @ 11:45:54 Kommentarer (0)
Då ska vi se... Långt uppehåll nu men men...

Kan ju börja med att göra det officiellt nu att jag träffat/blivit tillsammans med världens goaste tjej för ca 1,5 månad sen! Anna heter hon och är/bor i Värnamo. Mer vill jag inte "hänga" ut henne :-) Alltså inte säga ålder och efternamn. Inte heller vad hon jobbar med..hehe

I helgen var det bröllop! Shuvit (Martin) och Annelie gifte sig. Jag var både bestman och toastmaster på bröllopet så jag hade fullt upp :-) Men allt gick huuur bra som helst och de var jättenöjda över mina bägge arbetsuppgifter. Jag delade i och för sig rollen som toastmaster med Annelies kompis Rebecka så hade inte allt ansvar där. Det samarbetet gick väldigt bra så hela helgen var väldigt lyckad!
Kommer att lägga upp lite kort på det lite här och var :-)

Igår började pappa på cellgiftsbehandling så nu är det bara att vänta och hoppas att man kan "bota" honom.. eller iallaflal krympa tumörerna!

AllmäntTrackbacks ()