Grekland (Naxos) imorrn! Med min älskling! :-)

2008-07-25 @ 20:02:23 Kommentarer (0)
Nu har det varit semester och jag har varit i Vänersborg under ca 1,5 vecka!

Det började inte så roligt då min pappa åkte på lunginflamation samma dag som jag kom "hem" :-( Alltså fredagen för exakt 2 veckor sedan. Precis när jag varit iväg och spelat innebandy med bl a shuvit och abelson. Det var förövrigt skitkul men när man kom hem sen så mötte jag mina föräldrar i porten. Mamma sa att de måste in till Näl (sjukhuset) så fort som möjligt då pappa fått ont i bröstet. Hjärtinfarkt var det första jag tänkte på då men det var det ju inte då. För att göra en lång historia kort så gick allt bra och han kom hem på onsdagen veckan efter!

Hjälpte pappa att greja med både carport och ett garage samt var uppe i stugan och skrapade lite färg på en vägg :-) Pappa var väldigt nöjd och glad att jag hjälpt honom. Nästan så han gick och skröt om sin son för alla :-) Själv är jag bara glad att vi var vänner och att han blev nöjd.

Anna kom till Vänersborg på lördagen den 19 juli, vi var ute en sväng på fallens dagar i Trollhättan på kvällen vilket var både blött och roligt. Sen har vi haft flera bra dagar när vi har varit uppe i stugan och grillat med min familj och med shuvit och Annelie. Vi har även gjort dagsutflykter, både till "spiken" vid läckö slott och varit inne på tidigare nämda slott :-) Hälsade även på Annas kompisar som bor uppe på vänersnäs. Jättetrevligt och bra har allt varit! Bättre semester har jag (vi) inte kunnat önska oss än så länge.

Imorgon åker vi till Grekland, ön Naxos är destinationen så nu håller Anna på att packa (jag packade igår i Jpng men nu är vi i Värnamo). Har dock blivit knallförkyld men vi får väl hoppas att jag blir bättre, peppar peppar men det känns som att jag blir bättre och bättre.

Vi får väl se om jag går in på nåt internet café och uppdaterar bloggen under veckan :-)

Ha det gött här hemma i Sverige, i sommarvärmen annars!!

Hoj
AllmäntTrackbacks ()

Brölloptalet till shuvit den 7:e juni (var ju både bestman och toastmaster)!

2008-07-08 @ 23:05:18 Kommentarer (1)

Kära brudpar, kära Martin.


Jag blev oerhört stolt när du bad mig att bli din bestman! "Bäste man" på engelska, det låter väl inte så tokigt?


Martin, vår vänskap sträcker sig lång tillbaka i tiden och vi har upplevt mycket tillsammans. Jag har många roliga minnen och händelser som jag skulle kunna dela med mig av, men eftersom du har mer muskler än mig så väljer jag att inte göra det. Jag känner att jag varken har tid eller råd att ligga inne på sjukhus i flera veckor.


Du är den där vännen som hela tiden kommer med nya infall och idéer, den ena bättre än den andra. Det kan vara projekt såsom golf, bilar eller träning och alltid satsar du 100 %!


Du är den där vännen som får oss andra runt omkring dig att skratta, och då menar jag inte bara att vi skrattar åt dig, utan faktiskt att vi skrattar med dig.


Du är också den där vännen som alltid ställer upp i alla lägen!


Det bästa med vänskap och äktenskap är att de två inte utesluter varandra. Istället kan man säga att jag får en till kompis på köpet.


Jag uppskattar verkligen din vänskap, Martin! Vi var vänner igår, vi är vänner idag och, om du vill det, är vi vänner även i morgon.


Med dessa ord vill jag önska er all lycka och utbringa en skål för brudparet!


SKÅL!

 

AllmäntTrackbacks ()

Sista veckan på jobbet!!

2008-07-08 @ 20:03:34 Kommentarer (0)
Nu är det sista vecka innan 3 goa veckors semester :-)

Ska bli gött som FAN!

Idag är allt sådär, är varken glad eller nere utan nåt mittemellan. Var och tränade precis men det gick sådär... Känns som jag står och stampar eller nåt när det gäller träningsbiten. Kan dock inte sätta fingret på vad som är fel?! Tränar jag för sällan? Tränar jag för lätt? Tränar jag fel på nåt annat sätt?
Ska iallafall göra lite pastasallad nu, det är jäkligt fint!

Imorrn blir det hem till min Anna i Värnamo, blir det förhoppningsvis träning på torsdag och lugnt under helgen.

Åker till Vänersborg på söndag eftermiddag/kväll. Ska bli skoj att träffa familjen! Ska hjälpa pappa med lite grejer och sen umgås endel med kompisar har jag tänkt.

Ha det gött så länge!

/PN
AllmäntTrackbacks ()