Vänner...

2007-10-31 @ 18:46:32 Kommentarer (0)

Kan inte hjälpa att jag är en tänkare och har lätt att ta åt mig, har tyvärr fått det av min mamma :-( Men så är det ju. Gick och tänkte nu när jag var ute med Wille.. Och kände mig väldigt väldigt ensam. Ibland saknar jag Vänersborg grymt mycket. Mina föräldrar och mina vänner jag har kvar där.

Funderar även på hur mycket vänner jag har egentligen, jag som alltid har känt hur mycket folk som helst. Se bara på facebook, massor ju :-) Men hur många nära vänner har jag och som jag umgås med?!? Torbjörn som är min barndomsvän? Jag vet faktiskt inte, visst han ställer upp mycket och vi har våra duster men blir alltid vänner lika fort igen. Men som häromdagen när vi mailade lite fram och tillbaka (ja, vi pratar inte så mycket längre utan han lever stor del av sin värld via msn och mail), då skrev jag det, att jag tycker det är viktigt att få tag på sina nära och kära ifall det händer nåt. Då svarade han bara, att han hoppades att jag ringde 112 istället för honom. Då tycker ändå jag att man får sig en tankeställare... Sen tänkter jag efter, hur många kompisar har jag här i stan? Jim och Henke? Jovisst men man träffas inte så ofta... Torbjörns vänner.. De räknas väl mer som msn vänner och kanske partypolare och är det nåt som händer så är det ju via Torbjörn som man blir frågad...

Som när shuvit ringde mig en midsommarafton 04.30 och jag och Emelie (min dåvarande tjej/sambo), slängde oss in i bilen och åkte till Lysekil för att hämta honom och stötta honom. Det tycker jag är en riktig kompis. Och jag tror att han skulle göra det för mig också, även i dagsläget fast vi inte hörs så ofta.

Nog om detta, men som sagt. Jag saknar mina riktiga vänner och saknar att bara kunna åka hem till mina föräldrar på en fika! Får väl se om jag verkligen ska bo här i Jönköping hela livet ?!?!?

Usch, /En smådeppig Peter

AllmäntTrackbacks ()

Rethosta och trött idag

2007-10-31 @ 13:04:38 Kommentarer (1)

Blev sent igår kväll. Åt våfflor med S och hade en jättebra kväll. Nu åker hon till Egypten imorrn, kommer sakna henne som tusan :-) Annars hände det inte så mycket igår... Jo min granne hade förresten pratat med sin man och de har erbjudit att gå ut med Wille under lunchtid några gånger i veckan om jag vill. Det var ju verkligen jättesnällt och detta ska jag absolut fundera på.

Det är ju ett litet problem jag har det där, att Wille är mycket själv och jag inte har någon hundvakt för tillfället. Tufft att ha hund själv alltså. Spelade spel med honom igår också, skitskoj tycker han det är... Han sitter och "illblegar" (fint ord) på mig i väntan på ett "varsegod" och så rinner det så gött i mungipan på honom. Skoj att se, kan lägga upp en bild :-)

Idag funderar jag på att åka och spela lite curling. Torbjörn (barndomsvän och en i curlinglaget) prioriterade bort mig för att hitta på nåt med sitt jobb istället men men, så är det. Jag står ju inte och faller för det. Dock så har jag ju sån himla rethosta så det finns en liten tanke att bara va hemma med Wille och kurera mig också. Sätta sig med en bok och en kopp varm choklad kanske. Köpte en ny med Jan Guilou (hur han nu stavar), "fienden ibland oss" eller nåt tror jag den hette.. Verkar rätt bra.

Ska till Vänersborg på fredag också, det ska bli skoj. Längesen jag var "hemma" nu, planen är att åka hem till shuvit och kolla på idol men vi får väl se vad klockan blir..

AllmäntTrackbacks ()

Trött och förkyld idag...

2007-10-29 @ 20:17:06 Kommentarer (1)

Usch vad jag inte gillar måndagar! Trött efter helgen fast jag hade en toppenhelg samt en ganska lugn helg (AW på karlssons i fredags) men ändå. Förkyld och jäklig är jag också, en kompis bjöd på en "sambasko" (kallade han den shooten), samboka och tabasko, man kan säga att halsen dog efter den... Kunde inte prata förrän vid middagstid på lördagen :-)

Kom hem idag efter jobbet, gick ut med Wille och hans blinkande halsband :-) Fasen vad folk kollar på honom när han springer omkring och blinkar :-) Enbart positiva kommenarer och leenden än så länge. Finns säkert folk som tycker det är riktigt löjligt också men då får de gärna behålla det för sig själva. Borde skaffa lite reflexer och grejer till mig själv också och kanske inte bara tänka på Wille.

Hör att det regnar ute nu också... Usch och fyy, det måste nästan va det värsta med att va hundägare, att man måste ut i alla väder. + att det blir så himla smutsigt överallt också, räcker ju med att han skakar på sig i hallen så blir det prickigt på väggarna.

Tror jag ska ta och spela lite hundspel med honom nu, han har typ 7 olika spel eller nåt, bortskämda byrackan. "dog tornado" är nog det roligaste för oss bägge.

Ha det så fint så länge!!!
image2

AllmäntTrackbacks ()

Wille poserar vid munksjön en härlig höstdag.

2007-10-29 @ 12:09:16 Kommentarer (5)
Wille poserar vid munksjön en härlig höstdag.
AllmäntTrackbacks ()

Att bo mitt i smeten?!?

2007-10-28 @ 22:47:26 Kommentarer (4)
Många är säkert jätte avundsjuka och hade älskat att bo mitt i stan som jag gör, ett kvarter från gågatan och då är det precis vid mitten av gågatan också + granne med ett populärt uteställe som heter "huset". Men jag är INTE nöjd alltid att bo här, speciellt inte på fredag och lördag kvällar. När jag ska ut med Wille och det är en massa jävla fulla fjortisar eller testosteronfulla 18 åriga killar precis utanför mitt hem. Kastar flaskor, skriker och bara är allmänt jobbiga. Springer och pinkar på min bakgård och för ett djäkla liv. Tänk ifall jag skulle gå hem till dem och pinka och skrika i deras trädgårdar?!?! Det skulle inte va så uppskattat.

Men men, så är det väl. Nu kommer säkert folk klaga för att jag lipar och att jag får skylla mig själv som bor i centrum. Så är det kanske men va fan, har jag valt att bo här? Jo det har jag väl på sätt och vis men saken är att jag fick överta lägenheten av en kompis (vilket var skitbra och uppskattat, absolut). Men vad väljer man om man får välja att flytta till gettot eller bo i centrum med en hyfsat bra hyra? Centrum själklart! Nåt får man offra och det blir helgens nattefrid (eller vad det heter) och inga grönområden.

Sen är det inte så sjyst mot Wille, får göra sina behov på gågatan varje dag eller i någon av alla min gränder. Tyvärr är det så Wille, att det kommer du få fortsätta med också. Jag har flyttat 8 ggr sen jag flyttade hemifrån, det är INTE bra. Varken för mig eller Wille. Jag har bott i ca 1 år som längst i en lägenhet så jag har aldrig fått bo in mig riktigt. Så därför så kommer jag stanna i denna lägenheten ett tag till iallafall, även om det hade varit skönt och haft lite gräs utanför huset.

Så är det, uppgiven Peter som strax ska sova :-)
AllmäntTrackbacks ()

Att blogga eller inte blogga?

2007-10-28 @ 14:42:29 Kommentarer (1)
Då var man här då... Så som jag har dissat alla som bloggat tidigare men va fasen, man kan ju göra ett test. Jag är ju faktiskt en sån person som gärna vill testa saker innan jag har en specifik åsikt om dem. Så vi får väl se här framöver hur det blir. Tror jag blivit inspererad av en, hmm, msn vän som heter Elin B :-)

Har haft en lugn söndag idag än så länge. Tog sovmorgon med Sofia (tjejen) och sen har jag varit ute en kort sväng med Wille (hunden). Tvättat fönster, klippt klor och ska strax städa lite. Har tänkt att åka iväg till liljeholmsparken med Wille en sväng idag också, kasta lite frisbee och kanske träna lite med honom. Dock så tror jag det regnar ute så det kasst isåfall.

Har precis upptäckt att jag har kanalen "the voice" på tv:n nu när jag köpt HD-box och skaffat massa kanaler (ca 50), så den går mycket just nu. På jobbet blir det också endel "the voice" men via webben istället.

Nej, dags att gå ut med vovvsingen då :-)

Hej så länge
AllmäntTrackbacks ()